Renovatiewerkzaamheden parkeergarage Kruisstraat Utrecht

Renovatiewerkzaamheden parkeergarage Kruisstraat Utrecht

20 september 2017

Parkeergarage Kruisstraat is verouderd en wordt daarom door de gemeente Utrecht gerenoveerd. Vanaf 25 september wordt er in fases werkzaamheden uitgevoerd. Op 17 december hopen we de werkzaamheden te hebben afgerond en kunt u weer gebruik maken van de vernieuwde garage.

De renovatie bestaat uit nieuwe verlichting, schilderwerk, nieuwe apparatuur voor in- en uitrijden, rioleringswerkzaamheden en een vloercoating. Tijdens de werkzaamheden proberen we de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. Helaas is tijdens de werkzaamheden van 23 oktober t/m 26 november de garage gedeeltelijk te gebruik en is het noodzakelijk om tijdens het aanbrengen van een nieuwe vloer de garage te sluiten. Van 27 november t/m 17 december is het dus niet mogelijk om gebruik te maken van parkeergarage Kruisstraat. Tijdens de werkzaamheden bieden we u de mogelijkheid te parkeren in parkeergarage de Grifthoek.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u een mail sturen aan pgu@utrecht.nl

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact