P1parkingdrievriendenhof

Renovatie P1 Parking Drievriendenhof in Dordrecht

30 oktober 2018

P1 Parking Drievriendenhof in Dordrecht wordt momenteel gerenoveerd. De parkeergarage voldeed in zijn oude hoedanigheid niet meer aan de huidige standaard, waar voertuigen steeds hoger en breder worden. Allereest zijn de in – en uitrit verbreed, waardoor het voor de automobilist makkelijker is geworden om de parkeergarage te betreden. Naast het verbreden van de in – en uitrit zijn ook de rijbanen op de begane grond breder gemaakt. Dit bevordert de doorstroom in de parkeergarage en het parkeergemak.XL Parkeren op begane grond en 1e verdieping

Zowel op de begane grond als de eerste verdieping zijn de parkeervakken opnieuw ingedeeld. Bij de indeling van de parkeervakken is er bewust voor gekozen om deze groter te maken. Hetgeen resulteert in XL parkeervakken van 2,70 meter breed. Deze oplossing komt tegemoet aan de wens van parkeerders, om zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te parkeren. De XL parkeerplaatsen zijn door hun extra ruimte met name geschikt voor SUV’s of voor personen die meer ruimte rondom hun voertuig nodig hebben, zoals minder valide personen en gezinnen met kleine kinderen.

Daarnaast zijn alle borden in de parkeergarage vervangen voor nieuwe borden in de P1 huisstijl. De binnenzijde van de parkeergarage wordt voorzien van een nieuwe verflaag. Naar verwachting worden de werkzaamheden in november afgerond.


 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact