Per 1 juli 2019 verzorgt P1 het parkeerbeheer van 15 parkeerlocaties voor gemeente Utrecht

Per 1 juli 2019 verzorgt P1 het parkeerbeheer van 15 parkeerlocaties voor gemeente Utrecht

1 juli 2019

Als zittend dienstverlener is P1 verantwoordelijk voor het off-street parkeerbeheer in de gemeente Utrecht. Per 1 juli 2019 is deze samenwerking verlengd voor een periode van minimaal 4 jaar. De dienstverlening omvat het integraal beheer van in totaal 15 parkeerlocaties bestaande uit 7 belanghebbendenparkeergarages, 3 P+R locaties en 5 openbare parkeergarages.

De beste prijs - kwaliteit verhouding
P1 heeft de opdracht gegund gekregen na een openbare Europese aanbesteding, op basis van de beste prijs - kwaliteit verhouding. Onze kennis en ervaring ten aanzien van off-street parkeerbeheer, alsmede de geboden flexibiliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid zijn doorslaggevend geweest. Op basis hiervan zal P1 zich optimaal inzetten voor een gastvrij beheer van parkeervoorzieningen en tevens een actief participerende rol vervullen op het gebied van exploitatie en bezetting.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact