Parkeren UITweekend Amersfoort

Parkeren tijdens UITweekend in Amersfoort

5 augustus 2016

In het weekend van 10 en 11 september openen de culturele organisaties in Amersfoort de deuren. Tijdens dit weekend kun je als bezoeker de theaters en musea ontdekken tijdens de vele workshops en activiteiten die worden georganiseerd.

Parkeren tijdens dit weekend doet u bij de parkeergarage Asch van Wijckstraat. Deze parkeergarage ligt aan de stadsring van Amersfoort en biedt het goedkoopste tarief van het centrum. De parkeergarage is makkelijk te bereiken en slecht enkele minuten lopen verwijderd van het centrum.

De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Het tarief bedraagt € 1,50 per uur of maximaal € 15,- per dag.

UITweekend Amersfoort

Tijdens het UITweekend krijgt u een kijkje in het culturele hart van Amersfoort. U kunt workshops volgen van o.a. Fluor, Flint Amersfoort, Mondriaanhuis, De Lieve Vrouw, Theater Film Café, Scholen in de Kunst, Holland Opera en Museum Flehite. Zij laten u zien wat Amersfoort te bieden heeft op cultureel gebied.

Alle georganiseerde activiteiten zijn gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie op de website van UITweekend Amersfoort.   

Tevens kunt u hetzelfde weekenden de momumenten van Amersfoort bekijken tijdens Open Monumentendag.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact