Parkeren Bert Visscher Lampegiet

Parkeren tijdens Bert Visscher in Theater de Lampegiet

22 januari 2016

Goedkoop parkeren bij parkeerterrein Duivenweide.

25 februari 2016 staat Bert Visscher in Theater de Lampegiet in Veenendaal. Wist u dat u op deze avond voor € 1,- kunt parkeren bij het parkeerterrein Duivenwijde? Met de uitrijkaart van Theater de Lampegiet ruilt u uw inrijkaart voor een voordelige uitrijkaart. Hiermee bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd. U hoeft namelijk niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaat. Het parkeerterrein Duivenwijde ligt direct naast het Theater de Lampegiet.  

Zelden zoiets gezien.

De nieuwe set van Bert Fisher is uniek in zijn soort en onbedaarlijk grappig. Bert creëert in zijn nieuwe show zijn eigen realiteit rond Vliegveld Ter Haxel. Een kleine speler met grote dromen tussen de grote luchthavens JFK New York en Orly Parijs. De baanverlenging is bijna een feit en de Hema wil de grote rode letters wel van het dak halen. Niets staat een landing van de een belangrijke prijsvechter in de weg. Maak uw borst maar nat en laat de pleuris uitbreken.

Uw parkeerkaart kunt u zowel vooraf aan de voorstelling, als in de pauze en na afloop kopen bij de balie van het theater.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact