goedkoop parkeren herfstvakantie centrum Amsterdam

Parkeren en Amuseren - Goedkoop parkeren tijdens de herfstvakantie in het centrum van Amsterdam

7 oktober 2019

Ga je in de herfstvakantie een dagje naar het centrum van Amsterdam en ben je op zoek naar een betaalbare parkeerplaats? Parkeer dan in P1 Parking Waterlooplein en P1 Parking Amsterdam centraal en betaal slechts €20,- voor de hele dag of €10,- voor de hele avond!

Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam tijdens de herfstvakantie kan in P1 Parking Waterlooplein en P1 Parking Amsterdam centraal. Als je een parkeerplaats boekt op onze website betaal je €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor 6 uur parkeren na 18:00 uur.

Boek hier je parkeerplaats!

Hoe boek je een parkeerplaats?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal of P1 Parking Waterlooplein kan op onze website. Ga naar het boekingsformulier en geef aan waar je wilt parkeren. Vul vervolgens je het formulier verder in en betaal je met iDEAL of Creditcard. Je kunt tot 20 minuten voor aankomst een parkeerplaats boeken.

Wat is er tijdens de herfstvakantie te doen in het centrum van Amsterdam?

Tijdens de herfstvakantie zijn er leuke activiteiten in het centrum van Amsterdam voor kinderen met een gezin. In het Nemo Science Museum en het Scheepvaartmuseum worden in de herfstvakantie extra activiteiten georganiseerd. Zo staat het thema Expeditie Noordpool centraal in het Scheepvaartmuseum. Daarnaast kun je een middagje naar de bioscoop (Pathé de Munt of Pathé Tuschinski). In de herfstvakantie draaien er verschillende leuke films, zoals de films Trouble en Everest de jonge Yeti. Daarnaast is een bezoek aan Artis Zoo of Madame Tussauds ook erg leuk.    

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact