Parkeren vlakbij topmusea in het centrum van Amsterdam

Parkeren & Amuseren - Voordelig parkeren vlakbij topmusea in het centrum van Amsterdam

18 juni 2019

Wil jij voordelig parkeren vlakbij topmusea in het centrum van Amsterdam? Parkeer dan in P1 Parking Waterlooplein of P1 Parking Amsterdam centraal. Wanneer je een parkeerplaats boekt op onze website betaal je €20,- voor 24 uur parkeren in hartje Amsterdam. Klik hier om direct een parkeerplaats te boeken. Ben jij benieuwd welke bekende topmusea in de buurt van deze parkeergarages in het centrum van Amsterdam liggen? Wij geven een overzicht!

Museum het Rembrandthuis

Museum het Rembrandthuis ligt op drie minuten loopafstand van P1 Parking Waterlooplein en is dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur*. In dit Museum kun je een kijkje nemen in het leven van Rembrandt van Rijn. Hij heeft tussen 1639 en 1658 in dit huis gewoond en hier een paar van zijn meesterwerken gemaakt. Kijk voor meer informatie over dit museum op de website van Museum het Rembrandthuis.

Madame Tussauds Amsterdam

Wil jij je idolen ontmoeten? Dit kan in Madame Tussauds! Hier vind je wassen beelden van verschillende beroemdheden, zoals wereldleiders, acteurs, actrices, sporters, artiesten en nog veel meer. Dit museum is gevestigd aan de Dam in het centrum van Amsterdam en bevindt zich op tien minuten loopafstand van P1 Parking Amsterdam centraal. Madame Tussauds is dagelijks geopend van 10.00 - 20.00 uur*. Kijk voor meer informatie op de website van Madame Tussauds.

Hermitage Amsterdam

Voordelig parkeren vlakbij topmuseum Hermitage Amsterdam kan in in P1 Parking Waterlooplein. Dit museum ligt op 6 minuten loopafstand van P1 Parking Waterlooplein en is gevestigd aan de Amstel 51. Dit museum is dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur* en heeft een oppervlakte van 14.000 m². In dit museum zijn over het algemeen meerdere kunsttentoonstellingen te zien uit diverse musea, maar er is altijd een tentoonstelling uit de collectie van de State Hermitage Museum in Sint-Petersburg. Kijk voor meer informatie op de website van Hermitage Amsterdam.

Anne Frank Huis

Het Anne Frank Huis is één van de meest bezochte musea van Nederland. Dit museum is het huis, waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog met haar familie was ondergedoken en in haar dagboek schreef. Het Anne Frank Huis ligt op 15 minuten loopafstand van P1 Parking Amsterdam centraal aan de Prinsengracht 267 en is dagelijks geopend van 9.00 – 22.00 uur*. Kijk voor meer informatie over dit museum op de website van het Anne Frank Huis.

Joods Historisch Museum

Het Joods Historisch Museum ligt net als Museum het Rembrandthuis op 3 minuten loopafstand van P1 Parking Waterlooplein. Het museum is gevestigd aan de Nieuwe Amstelstraat 1 en is dagelijks van 11.00 – 17.00 uur* geopend. Wie dit museum bezoekt, maakt kennis met de Joodse cultuur en religie. Daarnaast wordt veel informatie verschaft over de Joodse geschiedenis, in het bijzonder over de Jodenvervolging in Nederland. Kijk voor meer informatie over dit museum op https://www.joods.nl/organisaties/joods-historisch-museum/. 

Nemo Science Museum

Voordelig parkeren vlakbij Nemo Science Museum kan in P1 Parking Waterlooplein. Dit museum ligt op 10 minuten loopafstand van P1 Parking Waterlooplein en is de grootse Science Museum van Nederland. Je kunt hier op een laagdrempelige manier kennis maken met wetenschap en technologie. In de vorm workshops, filmpjes en experimenten leer je bijvoorbeeld hoe je water zuivert tot drinkwater of hoe windenergie werkt. Super leuk voor kinderen. Dit museum is dagelijks geopend van 10.00 – 17.30 uur*. Kijk voor meer informatie over dit museum op de website van Nemo Science Museum.

Het Scheepvaartmuseum

Een ander leuk museum voor kinderen is Het Scheepvaartmuseum. Dit museum ligt vlak naast het Nemo Science Museum en is dus ook op loopafstand bereikbaar vanaf P1 Parking Waterlooplein. Het Scheepvaartmuseum bezit de grootste maritieme collectie van Nederland en zelfs van de Wereld. Er zijn verschillende tentoonstellingen met schilderijen en modellen van schepen en leuke workshops en andere activiteiten over het leven op een schip. Bovendien staat er een echt exacte kopie van het beroemde VOC-schip Amsterdam voor het museum. Hoe leuk is dat! Het Scheepvaartmuseum is (bijna) iedere dag geopend van 9.00 – 17.00 uur*. Kijk op de website van het Scheepvaartmuseum voor meer informatie.  

* Openingstijden kunnen afwijken. Kijk op de website van de musea voor de exacte openingstijden.    

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact