Parkeren & Amuseren - Goedkoop parkeren tijdens Hemelvaart in Amsterdam

Parkeren & Amuseren - Goedkoop parkeren tijdens Hemelvaart in Amsterdam

28 mei 2019

Ga je tijdens het lange weekend van Hemelvaart een dagje of avondje uit in het centrum van Amsterdam? Je kunt dan goedkoop parkeren in P1 Parking Amsterdam centraal of P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen in het centrum van Amsterdam tijdens dit weekend? Wij geven een overzicht!  

1. Dagje shoppen in Amsterdam

Amsterdam is een hele leuke stad om te shoppen. Hier zijn verschillende winkels te vinden, zoals grote warenhuizen (Bijenkorf), bekende kledingwinkelketens, dure merkwinkels, maar ook kleine kledingboutiekjes en souvenierwinkels. De meeste winkels zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Op de maandag en zondag gaan de deuren van de winkels één of twee uur later open. Wanneer je een dagje gaat shoppen in Amsterdam kun je het beste in P1 Parking Amsterdam centraal parkeren. Deze parkeergarage ligt in midden in het centrum.

2. Dagje naar het museum

Tijdens het lange weekend van Hemelvaart zijn alle musea in het centrum van Amsterdam geopend. In een paar musea zijn er nieuwe tentoonstellingen te bewonderen of worden er extra activiteiten georganiseerd. Museum het Rembrandthuis, Het Joods Historisch Museum, Hermitage Amsterdam, Het Scheepvaartmuseum en NEMO Science Museum liggen op loopafstand van P1 Parking Waterlooplein en Madame Tussauds Amsterdam, Het Anne Frank Huis en The Amsterdam Dungeon liggen op loopafstand van P1 Parking Amsterdam centraal. De meeste musea zijn dagelijks tot 18.00 uur geopend. Kijk voor de exacte openingstijden op de website van bovenstaande musea.

3. Rondvaart door de Amsterdamse grachten

Wil je het rustig aan doen, maar toch genieten van Amsterdam? Dan is een rondvaart met Lovers Canal Cruises een aanrader. Tijdens de rondvaart leer je Amsterdam kennen vanaf het water. Je kunt zowel overdag als in de avond een rondvaart maken en een rondvaart is te combineren met een hapje en drankje. Kijk voor meer informatie op de website van Lovers Canal Cruises

4. Avondje naar een film- of theatervoorstelling

Tijdens het lange weekend van Hemelvaart kun je ook naar een theatervoorstelling in Carré Amsterdam of De Kleine Komedie of naar prachtige ballet en opera voorstellingen in De Nationale Opera en Ballet. Wil je liever met een bak popcorn genieten van een goeie film? In Pathé de Munt en Pathé Tuschinski zijn er momenteel diverse films te zien. Tijdens de vakanties zijn er ook vaak speciale kindervoorstellingen in Pathé. Alle bovengenoemde theaters en bioscopen liggen in de buurt van P1 Parking Waterlooplein. Voor een overzicht van de film- en theatervoorstellingen kun je de websites van bovenstaande bioscopen en theaters bezoeken.  

5. Dagje naar Artis Zoo

Een dagje naar Artis Zoo is een ideaal tripje voor dierliefhebbers. In dit dierenpark zijn er ongeveer 120 soorten dieren te bewonderen, maar er ook tal van leuke activiteiten voor jong en oud. Het park is dagelijks tot 18.00 uur geopend. Zaterdag 1 juni begint de eerste Zoomeravond. Vanaf dan is Artis Zoo t/m augustus op iedere zaterdag tot zonsondergang geopend.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact