Parkeren & Amuseren - Goedkoop parkeren tijdens een avondje uit vlakbij Amsterdam centraal

Parkeren & Amuseren - Goedkoop parkeren tijdens een avondje uit vlakbij Amsterdam centraal

20 mei 2019

De meeste mensen parkeren in P1 Parking Amsterdam centraal om een dagje te kunnen shoppen in het centrum of vanwege één of meerdere hotelovernachtingen in de buurt. Wist je dat je in deze parkeergarage ook een parkeerplaats alleen voor in de avond kunt boeken? Tegen een voordelig avondtarief van €10,- kun je 6 uur parkeren na 18.00 uur. Idéaal voor als je een avondje uit gaat in de buurt van Amsterdam centraal. Wil je weten wat er allemaal is te doen? Wij geven een overzicht.

1. Avond rondvaart met Lovers Canal Cruises 

Heb je wel eens een avond rondvaart gemaakt door de grachten van Amsterdam? Dit is zeker een aanrader! Met Lovers Canal Cruises is het dagelijks van 17.00 – 21.30 uur mogelijk om een uur lang een avond rondvaart te maken. Dit is te combineren met een hapje of drankje. Daarnaast is er ook een GPS audiogids beschikbaar in meerdere talen. Kijk voor meer informatie over deze rondvaarten op de website van Lovers Canal Cruises.

2. Uit eten in een restaurant  

Heb je iets te vieren of wil je gezellig uit eten met vrienden en/of familie? Vlakbij Amsterdam Centraal zijn er verschillende restaurants gevestigd. Zo kun je genieten van een 7 of 8 gangenmenu in het restaurant de Silveren Spiegel of lekker Argentijns eten in Madre Maria op 5 minuten loopafstand van P1 Parking Amsterdam centraal. Daarnaast is er ook een Indiaas restaurant Moti Mahal, een Turks restaurant Istanbul Grill en Suchi restaurant Sumo in de buurt. Genoeg keus!

3. Koopavond op donderdag

Elke donderdag is er een koopavond in het centrum van Amsterdam. De winkels zijn dan tot 21.00 uur geopend. Ga je tijdens een koopavond gezellig shoppen in het centrum van Amsterdam? Boek dan een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal voor in de avond. Je bent al na ongeveer 2 uur shoppen goedkoper uit, dan wanneer je het uurtarief betaalt!  

4. Bruiloft in de Koepelkerk

Heb je binnenkort een bruiloft of ander feest in de Koepelkerk? Ook dan is het mogelijk om een parkeerplaats in de avond te boeken in P1 Parking Amsterdam centraal. De Koepelkerk bevindt zich op ongeveer 4 minuten loopafstand van deze parkeergarage en wordt gebruikt als feestlocatie.

5. Feesten in Bitterzoet

Ook wanneer je tijdens een avondje uit naar Bitterzoet gaat, kun je een parkeerplaats alleen voor in de avond boeken in P1 Parking Amsterdam centraal. Bitterzoet bevindt zich op 4 minuten loopafstand van deze parkeergarage en is een club, bar en concert/poppodium in één. Elke dag is er een ander programma, dit varieert van dj's tot bands. Een aanrader als je van verschillende muziekstijlen houdt. Bekijk hier wat er op de agenda van Bitterzoet staat.   

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact