P1 verzorgt het on street parkeerbeheer voor gemeente Zoetermeer

P1 verzorgt het on street parkeerbeheer voor gemeente Zoetermeer

25 februari 2019

Met ingang van 1-3-2019 verzorgt P1 het gehele on street parkeerbeheer voor de gemeente Zoetermeer. De dienstverlening omvat de parkeerhandhaving op straat, het onderhoud van de parkeerapparatuur, het invorderen van de naheffingsaanslagen, de afhandeling van bezwaar- en beroepsschriften parkeerbelasting, de uitgifte van digitale parkeerrechten alsmede het algehele management van de dienstverlening.

Europese aanbesteding
P1 heeft de opdracht gegund gekregen na een openbare Europese aanbesteding. De inschrijving van  P1 is als Economisch Meest Voordelige Inschrijving aangemerkt. De professionele dienstverlening voor de uitgifte van parkeerrechten, waarbij naast een professionele webshop ook oplossingen worden geboden voor mensen die behoefte hebben aan persoonlijk contact, zijn hierin mede doorslaggevend geweest. Daarnaast zal P1 de gemeente Zoetermeer gaan adviseren over de introductie van kentekenparkeren alsmede de herinrichting van het gereguleerd gebied. De kwaliteit van de afgesproken dienstverlening zal aan de hand van ambitieuze KPI’s regelmatig worden geëvalueerd.

Over P1
P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf met tientallen jaren ervaring in het exploiteren en beheren van parkeervoorzieningen, voor zowel On-Street als Off-Street locaties. Hiermee neemt P1 een unieke marktpositie in. P1 biedt hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen, en ontzorgt de opdrachtgevers én parkeerders via efficiënte operationele en innovatieve oplossingen. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact