P1 Parking Kennedyplein is van 4 november t/m vrijdag 13 december niet goed bereikbaar

P1 Parking Kennedyplein is van 4 november t/m vrijdag 13 december niet goed bereikbaar

1 november 2019

Van maandag 4 november t/m vrijdag 13 december laat de gemeente Eindhoven werkzaamheden uitvoeren nabij busstation Neckerspoel en langs de parkeergarage en kantoren aan het Kennedyplein. Om overlast te beperken worden de werkzaamheden in fases uitgevoerd en wordt er in twee weekenden gewerkt.

Wat wordt er gedaan?

Busstation Neckerspoel heeft al enige tijd problemen met te weinig perrons. Er worden daarom extra uitstapperrons gecreërd ter hoogte van de ingang van de parkeergarages. Ook wordt de onveilige fietsoversteek bij busstation Neckerspoel richting het oosten (VGZ gebouw) verplaatst. Zo kunnen fietsers op een veilige manier oversteken met verkeerslichten.

Bereikbaarheid

Om deze werkzaamheden uit te voeren, worden de lijnbussen in deze persiode over de Fellenoord omgeleid. Daardoor zijn er minder rijstroken beschikbaar voor autoverkeerd. Het (taxi/fiets) verkeer rondom het NS station en Kennedy Business Center zal in deze periode met verkeersregelaars in goede banen worden geleid. Met enige hinder blijft het gebied rondom het Kennedy Business Center met de auto, fiets en te voet bereikbaar.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact