Vide parkeergarage Lammermarkt

P1 neemt nieuwe parkeergarage Lammermarkt in beheer

26 april 2017

P1 gaat het integrale beheer van parkeergarage Lammermarkt in Leiden verzorgen. Naast de parkeergarages Morspoort, Ringkade en Haarlemmerstraat is dit de vierde parkeergarage die P1 namens de gemeente Leiden gaat beheren. De parkeergarage wordt met haar centrale ligging ook de hoofdlocatie van P1 in Leiden.

De unieke en spectaculair vormgegeven parkeergarage Lammermarkt is met een totale diepte van 22 meter de diepste van Nederland. De spiraalvormige parkeergarage telt 525 parkeerplaatsen, verdeeld over 7 verdiepingen. Het omlaag en omhoog cirkelen rondom de centrale vide is door de zeer ruime bochten comfortabel en een bijzondere beleving. Een doorlopende tijdslijn van de Leidse geschiedenis maakt elke verdieping herkenbaar. Mede vanwege haar ruime parkeerplaatsen, goede verlichting en kwalitatief hoogwaardige afwerking heeft de parkeergarage direct een Golden European Standard Parking Award ontvangen. De Gold Award is de onderscheiding voor parkeergarages van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Hiermee is de parkeergarage Lammermarkt de vijfde parkeergarage in Nederland met een ESPA Award. Vanaf 27 april a.s. is parkeergarage Lammermarkt geopend voor publiek.

Foto: Buro JP

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact