P1 exploiteert parkeergarage Waterlooplein in Amsterdam

P1 exploiteert parkeergarage Waterlooplein in Amsterdam

5 april 2017

P1 exploiteert parkeergarage Waterlooplein in Amsterdam

Vanaf 1 april 2017 exploiteert P1 de parkeergarage Waterlooplein aan de Valkenburgerstraat te Amsterdam. Deze zeer centraal gelegen parkeergarage beschikt over 180 parkeerplaatsen. In de directe omgeving bevinden zich tal van musea en theaters zoals de Hermitage, Museum het Rembrandthuis, Het Scheepvaartmuseum, Koninklijk Theater Carré, De Kleine Komedie en Het Muziektheater. Ook Artis, de Nieuwmarkt, het Rembrandtplein en de winkels in de Kalverstraat liggen op loopafstand.

Parkeergarage Waterlooplein beschikt over een groot aantal XXL parkeerplaatsen. Dit zijn parkeerplaatsen van ruim 3 meter breed. Deze brede parkeerplaatsen zijn, zonder extra kosten, door iedereen te gebruiken en ideaal voor luxe en grote voertuigen of voor gezinnen met jonge kinderen.

De parkeergarage wordt op korte termijn voorzien van de P1 huisstijl en aangesloten op het P1 online boekingssysteem. Met dit online boekingssysteem kan men vooraf op basis van het kenteken, eenvoudig en voordelig, een parkeerplaats boeken.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact