Albert Heijn Stadionplein

P1 beheert parkeervoorziening voor Albert Heijn in Amsterdam

6 juni 2016

Op 7 juni a.s om 16.00 uur gaat de parkeervoorziening onder de nieuwe Albert Heijn op het Stadionplein in Amsterdam open. Iedere bezoeker van de bovengelegen AH supermarkt kan vanaf dat moment gebruik maken van deze nieuwe ondergrondse parkeervoorziening.

De parkeervoorziening bestaat uit twee parkeerlagen van elk ca. 100 parkeerplekken. Parkeerlaag -1 is volledig ingericht voor de bezoekers van de AH supermarkt. Parkeerlaag -2 is bestemd voor de bewoners van de bovengelegen appartementen. De parkeervoorziening is ruim opgezet, goed verlicht en grenst direct aan de AH supermarkt. Hierdoor loopt u gemakkelijk met uw boodschappenkar naar de auto. U hebt bovendien alle tijd om rustig uw boodschappen te doen bij de AH supermarkt want het eerste uur parkeren is gratis. Na het eerste uur betaalt u € 0,50 per 5 minuten.

De parkeervoorziening is open gedurende openingstijden van de supermarkt. Albert Heijn Stadionplein is dagelijks van 08.00 uur tot 22.00 uur geopend.

Wij verwelkomen u graag in deze nieuwe parkeervoorziening!

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact