Klantvraag - Hoe werkt het in- en uitrijden bij een boeking in Amsterdam?

Klantvraag - Hoe werkt het in- en uitrijden bij een boeking in Amsterdam?

20 juni 2019

Heb jij een parkeerplaats geboekt in P1 Parking Waterlooplein of P1 Parking Amsterdam centraal en wil je weten hoe het in- en uitrijden werkt? Lees hier meer over!

Hoe werkt het inrijden bij een boeking?

Het inrijden bij een boeking is heel simpel. Wanneer je voor de inrit van de parkeergarage staat wordt je kenteken automatisch gecontroleerd. Je hoeft hiervoor niet op de knop te drukken voor een parkeerkaart. De inrijterminal biedt je vervolgens een parkeerkaart aan en de slagboom gaat omhoog. Tenslotte rijd je de parkeergarage binnen en parkeer je op een een willekeurige parkeerplaats. De parkeertijd start op het moment van inrijden. In onderstaande infographic zijn de stappen nog eens weergegeven.    

Hoe werkt inrijden bij een boeking met de optie tussentijds in- en uitrijden?

Het inrijden bij een boeking met de optie tussentijds in- en uitrijden werkt op dezelfde manier als hierboven beschreven. De parkeerkaart, die je krijgt aangeboden bij het inrijden, gebruik je telkens bij het in- en uitrijden.  

Hoe werkt het uitrijden bij een boeking?

Het uitrijden bij een boeking is ook simpel. Je hoeft alleen langs de betaalautomaat als je langer hebt geparkeerd. In onderstaande infographic zijn de stappen weergegeven. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact