Klantvraag - Hoe kun je een parkeerplaats boeken bij P1 in Amsterdam?

Klantvraag - Hoe kun je een parkeerplaats boeken bij P1 in Amsterdam?

11 juni 2019

Wil je een parkeerplaats boeken in het centrum van Amsterdam, maar weet je niet hoe dit werkt? Wij geven je graag meer uitleg!

In welke parkeergarages kun je een parkeerplaats boeken?

In het centrum van Amsterdam kun je een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal en in P1 Parking Waterlooplein. P1 Parking Amsterdam centraal ligt vlak naast Amsterdam Centraal, Lovers Canal Cruises, Ibis Hotel Amsterdam Centrum en Art'Otel Amsterdam. P1 Parking Waterlooplein ligt in de buurt van Rembrandtmuseum, Het Joods Historisch Museum, Carré Amsterdam, de Kleine Komedie, Stopera, Het Scheepvaartmuseum en Nemo Science Museum.

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. Je gaat naar de boekingspagina op onze website en vult het boekingsformulier in. Geef hierbij het kenteken op, waarmee je die dag gaat parkeren. Vervolgens betaal je je boeking gemakkelijk met  iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvang je een bevestiging van je boeking per e-mail. Je kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

De voordelen van het boeken van een parkeerplaats bij P1

Het boeken van een parkeerplaats in het centrum van Amsterdam heeft een aantal voordelen! Zo betaal je vooraf een vast bedrag voor een dagje parkeren. Daarnaast ben je verzekerd van een parkeerplaats. Bekijk onderstaand plaatje voor meer voordelen!

Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen pagina voor antwoord op je vraag. Je kunt ook een e-mail versturen naar info@p1.nl. Wil je direct een parkeerplaats boeken? Klik hier om een parkeerplaats te boeken in het centrum van Amsterdam.  

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact