Klantvraag - Hoe kan ik het beste naar P1 Parking Amsterdam centraal rijden?

Klantvraag - Hoe kan ik het beste naar P1 Parking Amsterdam centraal rijden?

15 juli 2019

Heb je een parkeerplaats geboekt in P1 Parking Amsterdam centraal? De verkeerssituatie rondom deze parkeergarage is permanent gewijzigd. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid indien je de S114 of S116 aanhoudt.

Om deze reden adviseren we je om op de snelweg A10 afslag 102 (afslag Amsterdam Sloterdijk/Centrum) of afslag S103 (afslag Bos en Lommer/Westerpark) te nemen en de route te volgen zoals in het kaartje hieronder is aangegeven. Wanneer je via deze routes rijdt, bevindt de inrit van P1 Parking Amsterdam centraal zich aan je linkerkant ter hoogte van de kruising Prins Hendrikkade - Martelaarsgracht. Bij de stoplichten sorteer je links voor, via de keerlus kun je na de bocht direct de parkeergarage inrijden.

Hieronder kun je een uitgebreide routebeschrijving naar P1 Parking Amsterdam centraal downloaden en vind je een kaartje met de routeaanduiding vanaf de A10.

Uw aanrijroute vanaf de A1/A6
Uw aanrijroute vanaf de A2
Uw aanrijroute vanaf de A4
Uw aanrijroute vanaf de A8

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact