parkeren kermis park hilaria eindhoven

Goedkoop parkeren tijdens Kermis Park Hilaria in Eindhoven

4 juli 2016

Parkeren in Eindhoven

Gaat u naar de Kermis Park Hilaria in Eindhoven? Dan raden wij aan om te parkeren bij P1 Parking Kennedyplein. Vanaf deze parkeergarage is het enkele minuten lopen naar de Kennedylaan waar Park Hilaria plaatsvindt. Tijdens Park Hilaria is onze parkeergarage goed bereikbaar. Bij P1 Parking Kennedyplein betaalt u € 0,70 per 15 minuten met een maximaal dagtarief van € 16,- . De parkeergarage is iedere dag geopend van 6.00 tot 23.00. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk.

Park Hilaria in Eindhoven

Vanaf 5 t/m 14 augustus 2016 verandert de Kennedylaan in Eindhoven in Park Hilaria. Het tijdelijke pretpark is veel meer dan alleen een kermis. Niet alleen staan er spectaculaire kermisattracties, maar u vindt hier ook straattheater, live optredens en volop eet- en drinkgelegenheden.

Ook dit jaar is het aanbod van attracties groot en divers. Grote snelle attracties, maar ook nostalgische klassiekers voor de kleintjes. De mascotte Larie de Kanarie en Arie zorgen voor de vrolijke noot.

De prijzen worden bewust laag gehouden om het voor iedereen toegankelijk te houden. Voor volwassen is de ritprijs max € 3,- en voor kinderen € 1,50.

Elk jaar organiseert de gemeente Eindhoven in samenwerking met Eindhoven365 een grote kermis in de binnenstad. Sinds 2002 heeft de organisatie alle kermissen samengevoegd tot een grote park-achtige kermis, onder de naam Park Hilaria. Samen met een groot aanbod aan gratis live optredens van artiesten en straattheater, alsook de ruim 100 attracties en de verschillende kramen met heerlijke versnaperingen staat Park Hilaria dan ook garant voor topvermaak.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact