goedkoop parkeren tijdens de voorjaarsvakantie

Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam tijdens de voorjaarsvakantie

11 februari 2019

Ga je een dagje naar het centrum van Amsterdam tijdens de voorjaarsvakantie? Parkeer goedkoop in P1 Parking Waterlooplein of P1 Parking Amsterdam centraal en betaal €20,- voor 24 uur. De parkeergarages zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en liggen vlakbij verschillende hotspots. Zo kunnen jij en je gezin urenlang plezier maken zonder dat je op de parkeertijd hoeft te letten. Wil je weten wat er allemaal is te doen? Wij geven een overzicht!

1. Het Scheepvaartmuseum

Goedkoop parkeren bij het Scheepvaartmuseum in het centrum van Amsterdam kan in P1 Parking Waterlooplein. Deze parkeergarage ligt op 10 minuten loopafstand van dit museum. In het Scheepvaartmuseum kom je samen met je gezin meer te weten over de Nederlandse maritieme geschiedenis. Tijdens de schoolvakanties vinden er extra activiteiten en tentoonstellingen plaats. Dit voorjaarsvakantie is het thema ‘Anders kijken’. Kijk je anders naar kunstwerken als je tegelijkertijd naar muziek luistert of kun je een tekening maken zonder te kijken? Kom dit te weten in het Scheepvaartmuseum tijdens de voorjaarsvakantie!

2. NEMO Science Museum

In het Nemo Science Museum kun je met je gezin de wereld van wetenschap en technologie ontdekken. In de voorjaarsvakantie vinden er extra workshops en demonstraties plaats. Zo kunnen de kinderen een wiskundig figuur maken of een sorteermachine bouwen. Erg leuk!Goedkoop parkeren bij Nemo Science Museum in het centrum van Amsterdam kan ook in P1 Parking Waterlooplein. Deze parkeergarage ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van dit museum.

3. Artis Zoo Amsterdam

Ga je in de voorjaarsvakantie een dagje naar Artis Zoo met je gezin? Dan kun je goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Deze parkeergarage ligt op ongeveer 10 minuten lopen van dit dierenpark. In Artis Zoo zijn er ongeveer 120 soorten dieren te bewonderen. Daarnaast zijn er ook tal van leuke activiteiten te doen in dit dierenpark, zoals een reis door het heelal maken in het Planetarium of de bouwplaats bezoeken. Artis Zoo is dagelijks geopend tot 17.00 uur.

4. Pathé de Munt en Pathé Tuschinski

In de voorjaarsvakantie kun je ook met je kinderen gezellig naar de film in het centrum van Amsterdam. In Pathé de Munt en Pathé Tuschinski draaien er diverse leuke films voor kinderen van verschillende leeftijden. Hieronder vind je een filmoverzicht:

  • Nick JR. Voorjaarsbios (alléén in Pathé de Munt);
  • Buurman & Buurman Winterpret!;
  • Maya de Bij: De Honingspelen (alléén te zien in Pathé de Munt en ook in 3D)
  • Brugklas – De tijd van mijn leven;
  • Corgi (ook in 3D en vanaf 6 jaar);
  • De Lego Film 2 (ook in 3D, 4DX 3D en Dolby Cinema en vanaf 6 jaar);
  • Hoe tem je een draak 3 (ook in 3D)
  • Dragon Ball Super: Broly (alléén te zien in Pathé de Munt en vanaf 6 jaar);
  • Ralph Breaks The Internet (alléén te zien in Pathé de Munt en in 3D);
  • Bumblebee (in 3D en vanaf 12 jaar);

Goedkoop parkeren vlakbij deze bioscopen kan in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor de hele dag parkeren. Zo kun je een uitje naar de bioscoop goed combineren met een hapje eten, zonder dat je op de parkeertijd hoeft te letten.  

 5. Madame Tussauds Amsterdam

Wanneer je in de voorjaarsvakantie naar het centrum van Amsterdam gaat, is een uitje naar Madame Tussauds zeker wel de moeite waard. Goedkoop parkeren bij Madame Tussauds in het centrum van Amsterdam kan in P1 Parking Amsterdam Centrum. Vanaf deze parkeergarage loop je zo naar de Dam in het centrum van Amsterdam, waar ook Madame Tussauds te vinden is. In dit museum staan wassen beelden van verschillende bekende (historische) personen en figuren. Zo kun je op de foto met Lady Gaga, Ariana Grande, Hardwell, Martin Garrix, maar enkele Marvel helden zoals Captain America of The Hulk.

6. Body Worlds Amsterdam     

Ben je al naar Body Worlds geweest met je kinderen? Hier wordt je meegenomen op een fascinerende reis door het menselijk lichaam en kom je alles te weten over je eigen anatomie. Goedkoop parkeren bij Body Worlds in het centrum van Amsterdam kan in P1 Parking Amsterdam Centrum. Deze parkeergarage ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van Body Worlds Amsterdam.    

7. Rondvaart met Lovers Canal Cruises

Ga je voor het eerst naar het centrum van Amsterdam met je kinderen? Dan is een rondvaart met Lovers Canal Cruises zeker aan te raden. Tijdens de rondvaart vaar je tussen de prachtige historische gebouwen van Amsterdam. Goedkoop parkeren naast Lovers Canal Cruises kan in P1 Parking Amsterdam Centrum.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact