parkeren dordt op stoom

Goedkoop parkeren Dordt in Stoom in Dordrecht

20 mei 2016

Parkeren in Dordrecht

Wanneer u gaat parkeren in Dordrecht voor het evenement Dordt in Stoom dan raden wij u aan om te parkeren in de P1 Parking Drievriendenhof op de Korte Kolfstraat 235. Het tarief in deze parkeergarage bedraagt € 1,- per 28 minuten, met een maximaal dagtarief van € 20,-. De parkeergarage ligt aan de Korte Kolfstraat en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Met de mogelijkheid van Contactloos betalen en Dip & Go rijdt u gemakkelijk in- en uit. U hoeft dus geen rekening te houden met openingstijden of lange wachtrijen.

Dordt in Stoom

Dordt in Stoom is het meest omvangrijke stoomevenement van Europa.Gedurende drie dagen wordt je verrast door stoomtreinen, stoomschepen en stoomwalsen. Op 27, 28 en 29 mei wordt voor dde 17de keer gehouden. De toegang voor dit evenement is gratis.

Vrijdagavond 27 mei wordt weer de Vlootschouw georganiseerd, het spectaculaire openingsnummer van Dordt in Stoom! AD Dordt in Stoom start met een stoomfluitenconcert om 20.00 uur.

Het gigantische evenement is verspreid over twee gebieden in de stad. Het Stoomrondje Dordt is een dagkaart, die de bezoeker terug brengt in de tijd. Het Stoomrondje Dordt geeft toegang tot alle vervoermiddelen van de manifestatie. Inbegrepen zijn de stoomtrein, (historische) bussen, de toegang tot de Modelbouwshow, de bezichtiging van diverse schepen en (stoom-) rondvaarten. De dagkaart Stoomrondje Dordt is dan verkrijgbaar bij alle vertrekpunten. Er kan een rondreis worden gemaakt; het vertrekpunt is naar eigen keuze. Om alles te kunnen zien, is tenminste drie uur nodig.

In het schilderachtige havengebied nabij het Groothoofd en de Merwekade zijn tientallen stoomschepen, stoommachines en stoomwerktuigen te bezichtigen. Stoomboten maken rondvaarten op de rivier. Voor de kinderen rijden er miniatuur-stoomtreinen. Diverse (stoom-)schepen zijn opengesteld voor bezichtiging. Terrassen en muziek zorgen voor bruisende gezelligheid.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact