Muntgarage

Gedeelte Muntgarage Almere afgesloten

31 maart 2017

Op 4 oktober 2016 heeft het winkelpand gelegen onder de Muntgarage in brand gestaan met schade aan de garage als gevolg. Direct na de brand is een schouw gedaan door de gemeente. Er is schade waargenomen aan de betonnen wand- en balkconstructies en schade en aan de onderzijde van de hellingbaan. Tijdens reparatiewerkzaamheden, die nu worden uitgevoerd, aan de wand- en balkconstructie, is extra schade blootgelegd. De hitte van de brand heeft de betonconstructie meer aangetast dan op 5 oktober jl. zichtbaar was. Daarom sluiten we nu uit voorzorg de bovenliggende parkeerlagen. De eerste parkeerlaag blijft wel open.

De afsluiting heeft als gevolg dat de eerste parkeerlaag, met 78 parkeerplaatsen, voorlopig alleen gebruikt kan worden door abonnementhouders. Kortparkeerders worden verwezen naar de Leerlinggarage, Schoutgarage of Flevogarage. Borden worden momenteel geplaats om aan te geven dat garage gesloten is voor kortparkeerders .

Hoe lang deze afsluiting gaat duren is momenteel nog niet bekend. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact