Forens nog sneller en comfortabeler!

Forens nog sneller en comfortabeler!

12 december 2016

Vanaf 11 december 2016 is station Almere Buiten weer een intercitystation. Parkeer uw auto voordelig vlakbij het station en reis zo nog sneller en comfortabeler! U kunt kiezen uit:

  •  een abonnement in de Floridagarage, al voor € 1,- per dag
  •  een rittenkaart, € 1,50 per dag, of
  •  los parkeren voor € 2,- per dag.

Het Florida-abonnement is geldig van maandag t/m vrijdag, 24 uur per dag. Het abonnement is ook verkrijgbaar als 7 daags onbeperkt abonnement. Meer informatie over het abonnement vindt u hier.

U kunt rittenkaarten voor het parkeren in een van de garages in Almere Buiten aanvragen aan de balie van de Parkeerservice in Almere Stad. Er zijn rittenkaarten voor 10 of 20 keer parkeren. Het aanvraagformulier vindt u hier.

Bewaakte fietsenstalling

Komt u met de fiets naar het station Almere Buiten? Vraag dan een pas aan voor de gratis 24-uurs bewaakte fietsenstalling aan het Baltimoreplein 122. De stalling ligt vlakbij het station en is voorzien van camerabewaking en toegangspoortjes. Informatie over fietsenstallingen vindt u hier. U kunt de stallingspas (€ 5,- borg) aanvragen in het e–loket.

Forensenregeling Almere Centrum

Ook voor forensen die vanaf station Almere Centrum reizen, zijn parkeerabonnementen dichtbij het station tegen aantrekkelijke tarieven beschikbaar. In Almere Stad kunt u eveneens een rittenkaart voor een van de parkeergarages aanschaffen. Meer parkeerinformatie voor forensen vindt u hier.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact