Online marketing voor parkeerlocaties

Online marketing voor parkeerlocaties

Om meer parkeerders (kortparkeerders, abonnementen of speciaal verhuur bezoekers) naar uw parkeerlocatie te trekken, kunnen wij de online marketing van uw parkeerlocatie verzorgen. Het spreekt voor zich dat wij uw rendement op een zo goed mogelijke wijze zullen bewaken. Wij benaderen de verschillende doelgroepen op dusdanige wijze dat de parkeerbezetting in uw parkeerlocatie wordt verhoogd. Met verschillende (online)marketingtechnieken zorgen wij ervoor dat de parkeerlocatie beter in de markt wordt gezet.

 

Zoekmachine optimalisatie

Automobilisten gebruiken steeds vaker het internet om op zoek te gaan naar een parkeerplek voor aanvang van hun reis. Hoe wordt u nu gevonden door potentiële parkeerders? Wij zorgen ervoor, dat uw parkeerlocatie beter te vinden is in de zoekresultaten van Google, Bing en Yahoo.

Advertising

Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van uw Adwords campagne, waardoor uw zichtbaarheid wordt vergroot. Door middel van de juiste advertenties zorgen wij ervoor dat u bovenaan staat in de zoekresultaten. Wij letten hierbij scherp op de resultaten versus de te maken kosten.

Organische zoekresultaten

Organische zoekresultaten zijn de zoekresultaten die worden weergegeven op basis van door de zoekmachine bepaalde relevantie en autoriteit. Door het plaatsen van de juiste content en zoekwoorden zorgen wij voor een hogere positie in de getoonde zoekresultaten.

Online Performance

Naast advertising en organische zoekresultaten speelt de online performance van een website een grote rol in zoekmachineoptimalisatie. Een gebruiksvriendelijke mobiele website is een absolute must. Wij werken continue aan de verbetering van onze website om de performance waarde zo hoog mogelijk te houden. Google beoordeelt onze website als 100% mobiel vriendelijk. Google geeft ons ook hoge cijfers voor de laadsnelheid en het gebruikersgemak.

Content

Content is niet alleen belangrijk voor uw zoekmachineoptimalisatie maar speelt ook een belangrijke rol in het beslissingsproces van de bezoeker. Door de juiste content in te zetten zorgen wij ervoor dat onze website bovenaan in de zoekresultaten verschijnen. In onze content tonen we de parkeerder de juiste informatie en de voordelen van uw parkeerlocatie. Wij geven de belangrijke locaties in de buurt van uw parkeerlocatie weer. We laten de loopafstand tussen de parkeerlocatie en de publiektrekkers zien.

Social media

P1 promoot uw parkeerlocatie met behulp van Social Media zoals Twitter, Facebook en YouTube. Door Social Media te gebruiken wordt de naamsbekendheid van de parkeerlocatie vergroot. Ook koppelen wij op Social Media de verschillende bezoekersmotieven aan de parkeerlocatie. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden (hashtags) en mentions zullen meer bezoekers de berichten lezen. Hoe monitort u nu uw online reputatie? Wij verzorgen het online reputatiemanagement van de parkeerlocatie door snel te reageren op reacties, vragen en klachten van bezoekers die binnenkomen via de verschillende Social Media kanalen.

E-mail marketing

P1 heeft de afgelopen jaren een grote database met parkeerders opgebouwd. Wij promoten parkeeracties per e-mail. Door het e-marketing systeem dat wij gebruiken kunnen we uw doelgroep specificeren en persoonlijk aanspreken. Via deze directe vorm van e-marketing bereikt u een hoop potentiële parkeerders.

Vermelding op de P1 website

Op onze P1 website worden alle parkeerlocaties geplaatst die wij beheren en exploiteren. Wij maken hier geen onderscheid in. Alle parkeerlocaties krijgen op de P1 website evenveel aandacht.

On- en Offline marketing Campagnes

Om meer parkeerders te trekken naar uw parkeerlocatie en de bekendheid te verhogen zetten wij regelmatig (online) campagnes in. Een groot evenement in de buurt? Dan zorgen wij er voor dat de bezoeker weet waar hij/zij het beste kan parkeren. Dit doen wij door middel van online en offline marketing te combineren. Wilt u het effect zien van onze campagnes? Bekijk dan de recensies van onze bezoekers op Facebook.

Abonnementen

Op basis van de diverse doelgroepen in de omgeving van de parkeerlocatie stellen wij samen met u de typen parkeerabonnementen vast, die wij het beste kunnen aanbieden aan de bezoekers van uw parkeerlocatie. De abonnementen kunnen eenvoudig via de P1 website besteld worden. Indien gewenst kunnen de abonnementen ook per e-mail besteld worden. Naast het samenstellen van de typen abonnementen verzorgen wij ook de promotie, de uitgifte, de administratieve en de financiële afhandeling van de abonnementen.

Speciaal verhuur

Wij kunnen u de verkoop van parkeer waardekaarten en/of uitrijkaarten uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat de bedrijven in de omgeving op de hoogte zijn van de mogelijkheid om parkeerkaarten (parkeer waardekaarten) af te nemen voor hun bezoekers. Na overleg met u bepalen we de tarieven van de verschillende soorten kaarten. Indien bezoekers parkeerplaatsen willen reserveren omdat zij een speciaal evenement hebben dan kunnen wij zo'n reservering ook voor u uit handen nemen. Naast de verkoop van de parkeer waardekaarten verzorgen wij ook de administratieve en de financiële afhandeling.

Reserveringssysteem

Met ons reserveringssysteem kunnen wij diverse acties realiseren voor uw parkeerlocatie. Zo krijgen bezoekers die met het reserveringssysteem hun parkeerplaats vooraf reserveren een voordeliger parkeertarief en/of plaats garantie. Het online boeken leggen wij kort uit in onderstaande animatie.

P1 kaart

Met P1 kaart kan een parkeerlocatie gepromoot worden tijdens speciale evenementen, festivals of voorstellingen. De P1 kaart is online te bestellen en geeft de bezoeker korting op het parkeertarief. In de meeste gevallen krijgt de parkeerder een parkeerkaart waarmee hij gedurende een bepaalde tijd veel voordeliger kan parkeren. Naast de korting is de parkeerder verzekerd van een parkeerplaats. De parkeerders betalen de kaarten vooraf via iDeal. De kaart wordt vervolgens opgestuurd en/of de reservering wordt direct aan het parkeersysteem doorgegeven. De parkeerders krijgen van ons een instructie hoe zij de parkeerlocatie kunnen bereiken en op welke wijze zij toegang krijgen tot de parkeerlocatie.

Parkeerplaats online boeken

Met ons online boekingssysteem kunnen parkeerders hun dagkaart (tot en met 15 dagen) bestellen tegen een aanzienlijke korting. Deze aanbieding kunnen zij tot 20 minuten voor aanvang nog boeken. De parkeerder betaalt direct na het invullen van het formulier via Ogone. Met dit internationale betalingssysteem bieden wij de internationale parkeerders ook de mogelijkheid om een boeking te plaatsen. De boeking (automobilist) wordt bij het binnen rijden van de parkeerlocatie herkent door middel van kentekenherkenning. De parkeerders krijgen van ons een instructie per mail met de aanrijroute. Desgewenst krijgt de boeker ook nog een SMS bericht op de ochtend van aanvang. Indien de parkeerders langer parkeert dan de gereserveerde periode, dan kan hij/zij langer parkeren tegenover het reguliere kortparkeerderstarief.

Reserveren=goedkoper parkeren

Parkeerders kunnen zich aanmelden voor een speciaal kortingstarief voor één van de P1 parkeerlocaties via de website. Door het achterlaten van hun gegevens krijgen parkeerders korting op het reguliere tarief. Door middel van kentekenherkenning bij de inrit van de parkeerlocatie weten wij welk voertuig hiervoor in aanmerking komt. Parkeerders krijgen een e-mail met de gebruikersinstructie. Als zij hun kenteken niet hebben opgegeven krijgen zij een QR code per mail. Op basis van kentekenherkenning of de QR code rekent deze parkeerders af bij de betaalautomaat via een ander van tevoren ingesteld tariefblad.

Meer informatie

T 070 - 370 50 70
E info@p1.nl


Gerelateerde diensten

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact