parkeren Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Gaat u een  naar een voorstelling, evenement, feest, vergadering of bruiloft in het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond? Parkeer dan goedkoop in P1 Parking Waterlooplein. 
 

Goedkoop parkeren bij het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

Wanneer u het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond bezoekt, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Het reguliere parkeertarief op straat in Amsterdam Centrum is €5,- per uur.  In de overige parkeergarages in het centrum betaalt u een tarief vanaf €6,- per uur. U bent dus in onze P1 Parking al na 4 uur parkeren goedkoper uit, wanneer u gebruik maakt van onze parkeeractie. Bovendien bent u verzekerd van een parkeerplaats. Geen stress bij het vinden van een parkeerplaats in het centrum van Amsterdam.

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Noteer dit, voordat u boekt. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Evening Parking in P1 Parking Waterlooplein

Een feestje in de avond? Ook dan kunt u terecht bij P1 Parking Waterlooplein. Wanneer u een parkeerplaats op onze website boekt, betaalt u €10,- voor de hele avond parkeren vanaf 18.00 - 00.00 uur. De reservering van deze parkeeractie werkt op de dezelfde manier. U vult het formulier in en kiest voor de avond actie. Na betaling ontvangt u een bevestiging van ons. Op de avond van reservering kunt u middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Let op: u kunt met deze boeking niet eerder dan 18.00 uur inrijden. 

Reviews P1 Parking Waterlooplein

We begroeten u graag in onze P1 Parking Waterlooplein. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact