parkeren Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Gaat u een  naar een voorstelling, evenement, feest, vergadering of bruiloft in het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond? Parkeer dan goedkoop in P1 Parking Waterlooplein. 
 

Goedkoop parkeren bij het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

Wanneer u het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond bezoekt, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Het reguliere parkeertarief op straat in Amsterdam Centrum is €5,- per uur.  In de overige parkeergarages in het centrum betaalt u een tarief vanaf €6,- per uur. U bent dus in onze P1 Parking al na 4 uur parkeren goedkoper uit, wanneer u gebruik maakt van onze parkeeractie. Bovendien bent u verzekerd van een parkeerplaats. 

Een feestje in de avond? Ook dan kunt u terecht bij P1 Parking Waterlooplein. Wanneer u een parkeerplaats op onze website boekt, betaalt u €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur

Boek direct uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees hier de ervaringen van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact