parkeren Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Gaat u naar een voorstelling, evenement, feest, vergadering of bruiloft in het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond? Parkeer dan goedkoop in P1 Parking Waterlooplein. 
 

Wanneer u het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond bezoekt, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Voor deze parkeergarage kunt u online de parkeeractie  boeken. Reserveer online een parkeerplaats via onderstaand formulier en betaal slechts €20,- voor de hele dag parkeren.

Goedkoop parkeren in hartje Amsterdam

Het reguliere parkeertarief op straat in Amsterdam centrum is €5,- per uur. In de parkeergarage P1 Parking Amsterdam Waterlooplein is het tarief €5,- per uur. In de overige parkeergarages in het centrum betaalt u een tarief vanaf €6,- per uur. U bent dus in onze P1 Parking al na 4 uur parkeren met goedkoper uit, wanneer u gebruik maakt van onze parkeeractie. Bovendien bent u verzekerd van een parkeerplaats. Geen stress bij het vinden van een parkeerplaats in het centrum van Amsterdam. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor het online boeken. U kunt uw parkeerplaats reserveren tot 20 minuten voor aankomst in de parkeergarage.

Evening Parking bij P1 Parking Waterlooplein

In P1 Parking Waterlooplein kunt u ook kiezen voor de parkeeractie 'evening parking'. Hierbij betaalt u €10,- voor de hele avond parkeren van 18:00 - 00:00 uur. De reservering van deze parkeeractie werkt op de dezelfde manier. U vult het formulier en kiest voor de avond actie. Na reservering ontvangt u een bevestiging van ons.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact