parkeren Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

Vanaf €20,- per dag

Parkeren Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu

Gaat u naar een voorstelling, evenement, feest, vergadering of bruiloft in het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond? Parkeer dan uw auto in de Parkeergarage Amsterdam Centrum. 
 

Voor deze parkeergarage kunt u online de parkeeractie 20voor020 boeken. Het tarief van deze actie is vanaf  €20,- per 24 uurHet reguliere parkeertarief op straat in Amsterdam centrum is €5,- per uur. In de parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum is het tarief €5,- per uur. In de overige parkeergarages in het centrum betaalt u een tarief vanaf €6,- per uur. U bent dus in onze P1 Parking al na 4 uur parkeren met onze parkeeractie goedkoper uit. Bovendien bent u verzekerd van een parkeerplaats. Geen stress met het vinden van een parkeerplaats in het centrum van Amsterdam. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor het online boeken. U kunt uw parkeerplaats reserveren tot 20 minuten voor aankomst in de parkeergarage.

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact