Parkeren EYE Museum Amsterdam

Vanaf €20 voor 24 uur

Parkeren EYE Amsterdam

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu!

Gaat u naar EYE Amsterdam? Parkeer uw auto dan in de P1 Parking Amsterdam Centrum. U kunt voor deze parkeergarage online uw parkeerplaats boeken met een fikse korting.

De parkeergarage ligt naast het Centraal Station. Met de pont bent u binnen 13 minuten bij EYE. Op straat betaalt u €5 per uur en in andere parkeergarages kan het tarief oplopen tot wel €6 per uur.  Met de actie 20voor020 bent u niet alleen na 4 uur goedkoper uit maar u bent ook verzekerd van een parkeerplaats. U kunt uw parkeerplaats zelfs nog online boeken 20 minuten voordat u arriveert. Onze parkeergarage is voorzien van kentekenregistratie software. U hoeft geen parkeerticket ticket bij de slagboom op te vragen, de camera herkent u kenteken automatisch.

 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

De collectie van EYE omspant de hele filmgeschiedenis: van stille films uit de beginperiode van de cinema tot en met de nieuwste digitale producties. Ieder jaar worden oude en nieuwe Nederlandse en buitenlandse titels toegevoegd.

EYE discover: Hoe zagen cinema-apparaten en filmstroken er vroeger uit en welke technische ontwikkeling heeft de film doorgemaakt? EYE discover geeft je een antwoord hierop. Verspreid door het gebouw belichten verschillende elementen de wereld van bewegend beeld. Veel onderdelen zijn dagelijks gratis te bezoeken en geschikt voor jong en oud.

Eten en drinken in het EYE bar-restaurant is altijd bijzonder. In het ruime bar-restaurant kunt u à la carte, eenvoudig of uitgebreid en  in alle prijsklassen eten. Het moderne, spectaculaire gebouw werd in 2012 ontworpen door het Oostenrijkse architectenbureau Delugan Meissl. Het restaurant en het terras bieden vanaf elke plek een weergaloos, filmisch uitzicht op het IJ en de langsvarende schepen.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact