Parkeren bij het Compagnietheater

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren bij Compagnietheater

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Gaat u binnenkort naar het Compagnietheater? Parkeer goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein. Boek online een parkeerplaats en betaal €20/24 uur of €10/6 uur parkeren.

Goedkoop parkeren bij het Compagnietheater 

Heeft u kaartjes gekocht voor een voorstelling in het Compagnietheater en wilt u in de buurt van het theater parkeren? Dat kan in P1 Parking Waterlooplein! Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren van 18.00 - 00.00 uur of €20 voor de hele dag parkeren. Zo kunt u in alle rust genieten van de verschillende voorstellingen in dit theater. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Compagnietheater en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek hier uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Waterlooplein is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Vul dit in zoals dit op uw kentekenplaat staat vermeld. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de avond van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees hier de reviews van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact