Streetview

Parkeergarage Schouwburg

Louis Bouwmeesterplein 2
5038 TN Tilburg
013 - 542 10 47

Route

520
3
4


Openingstijden

Ma-Zo: 07.00 uur - 04.30 uur

Tarieven

Ma t/m vr van 09:00 - 12:00 is het tarief €1,- per uur. Daarna €2,- per uur (minimum tarief: €0,50). Op zaterdag is het uurtarief €3,- per uur.
Max. dagtarief €16,-

Betalen

Contant (max. €10,- biljet), Visa en Mastercard

Extra info

Toilet aanwezig dat tevens geschikt is voor mindervalide.
 


In de buurt

  • 1 min Theaters Tilburg

Algemene info

Parkeergarage Schouwburg

Parkeergarage Schouwburg heeft een buiten en een binnenterrein. Het buitenterrein is bedoeld voor hoge voortuigen. Bij het binnenterrein geldt een maximale hoogte van 1,90 meter. In deze parkeergarage zijn geen motoren toegestaan. De maximale parkeerduur is 24 uur.

Avondtarief

Als u na 18.00 uur binnen bent gereden dan kunt u tot sluitingstijd parkeren voor € 6,-.  U kun bij de full-option betaalautomaat de parkeerkaart invoeren en de vooruitbetaal button gebruiken.

Vooruitbetalen

Als u na 18:00 uur binnen bent gereden kunt u met de vooruitbetaalknop uw kaartje alvast betalen. De kassa rekent dan automatisch de €6,-. Parkeert u korter dan drie uur dan moet u niet de vooruitbetaalknop gebruiken!

Abonnementen

Meer informatie over abonnementen vindt u op het Digitaal Parkeerloket Tilburg bij 'Parkeerproduct aanvragen'.

Gebruiksvoorwaarden parkeergarage

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact