Streetview

Parkeergarage Schouwburg

Louis Bouwmeesterplein 2
5038 TN Tilburg
013 - 542 10 47

Route

520
3
2


Openingstijden

Van 19 t/m 28 juli
24/7 geopend
(Tilburgse kermis)

Ma-Zo: 07.00 uur - 04.30 uur

 

Tarieven

Ma t/m vr €2,50 p/u.
Weekend €3,50 p/u.
Max. dagtarief €25,-,
Max. avondtarief €7,-.
Minimumtarief €0,50.

Betalen

Contant (max. €10,- biljet), Visa en Mastercard. U kunt contactloos in- en uitrijden met uw betaalpas!

Extra info

Toilet aanwezig dat tevens geschikt is voor mindervalide.
 


In de buurt

  • 1 min Theaters Tilburg

Algemene info

Parkeergarage Schouwburg

Parkeergarage Schouwburg heeft een buiten en een binnenterrein. Het buitenterrein is bedoeld voor hoge voortuigen. Bij het binnenterrein geldt een maximale hoogte van 1,90 meter. In deze parkeergarage zijn geen motoren toegestaan. De maximale parkeerduur is 24 uur.

Contactloos in- en uitrijden (en betalen)

U kunt bij deze parkeergarage contactloos in- en uitrijden door uw betaalpas tegen een kaartlezer bij de slagboom te houden. Vertrekt u weer? Ook dan houdt u de pas tegen de kaartlezer, waarna (contactloos) de betaling plaatsvindt. De slagboom gaat vanzelf open. Tot een bedrag van €50,- kunt u zelfs contactloos betalen zonder pincode in te toetsen! Zijn uw parkeerkosten hoger dan €100,- of heeft u achtereenvolgens meerdere contactloze betalingen gedaan (zonder pincode) die samen optellen tot €100,- of meer? Dan is contactloos betalen bij de uitrit niet mogelijk. Reken in dat geval af bij de betaalautomaat, met uw betaalpas en pincode. Na het afrekenen kunt u uitrijden.

Avondtarief (vooruitbetalen)

Als u na 18.00 uur binnen bent gereden dan kunt u tot sluitingstijd parkeren voor € 7,-. U kunt bij de full-option betaalautomaat de parkeerkaart invoeren en de vooruitbetaal button gebruiken. De kassa rekent dan automatisch de € 7,-. Parkeert u korter dan drie uur dan moet u niet de vooruitbetaalknop gebruiken!

Abonnementen

Meer informatie over abonnementen vindt u op het Digitaal Parkeerloket Tilburg bij 'Parkeerproduct aanvragen'.

Gebruiksvoorwaarden parkeergarage

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact