Streetview

Parkeergarage Kruisstraat

Kruisstraat 2
3581 GK Utrecht
030 - 658 62 88

Inrijhoogte: 2 meter

Route

105
4


Openingstijden

In - en uitrijden: 24/7
Deze parkeergarage heeft kenteken-
herkenning. Na betalen kunt u,
uitrijden op uw kenteken.

Tarieven

€3,61 per 60 minuten
Avondtarief: €12,64 (19.00 - 01.00 uur). Na 01.00 uur geldt het reguliere uurtarief.
Max. dagtarief €36,12

Betalen

Creditcard en Pin

Extra info

Wanneer u in het bezit bent van een dieselauto van vóór 1 januari 2001, kunt u geen gebruik maken van parkeergarage Kruisstraat. Dit in verband met de aldaar geldende milieuzone vanaf de Wittevrouwensingel.

Let op! Van donderdag 26 september 21:00 tot vr 8 november 05:00 uur zeer ernstige verkeershinder verwacht op de A12. Zie onderstaand bericht voor meer informatie.   
 In de buurt

  • Biltstraat
  • Bioscoop Wolff City Utrecht
  • Plan je bezoek naar Utrecht
  • Theaterhuis de Berenkuil
  • Domkerk Utrecht

Toon meer


Algemene info

Zeer ernstige verkeershinder van do 26 september tot vr 8 november 2019

Rijkswaterstaat werkt van donderdagavond 26 september 21.00 uur tot uiterlijk vrijdagochtend 8 november 05.00 uur aan de Galecopperbrug (snelweg A12) bij Utrecht in de richting van Arnhem. We verwachten tijdens deze periode zeer ernstige verkeershinder op de snelweg A12 Ring Utrecht en rond knooppunt Oudenrijn in de richting van Arnhem. De zeer ernstige hinder geldt met name voor verkeer vanaf de A12 Den Haag en de snelweg A2 richting Utrecht en Nieuwegein (vanuit Amsterdam en Den Bosch). Weggebruikers moeten tijdens de werkzaamheden rekening houden met minstens 30 minuten extra reistijd.

Afsluitingen en omleidingen
Om het verkeer over de A12 Galecopperbrug goed te doseren, stelt Rijkswaterstaat afsluitingen en omleidingen in. De omleidingsroutes vindt u op de projectwebsite van Rijkswaterstaat over de Galecopperbrug:www.rijkswaterstaat.nl/a12galecopperbrug. Klik op de pagina ‘Hinder’ voor de omleidingen.

De directe link naar deze omleidingenpagina is: https://www.rijkswaterstaat.nl/wegen/projectenoverzicht/a12-werkzaamheden-galecopperbrug/hinder-en-maatregelen/index.aspx.

Op deze pagina is ook een printbare pdf-factsheet te vinden.

Parkeren in Utrecht

Parkeergarage Kruisstraat ligt aan de rand van het centrum in Utrecht. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 5 minuten lopen naar het bruisende centrum van Utrecht. Op de hoek van de Kruisstraat vind u de Stadsschouwburg en Wollf City. Daarnaast vindt u in de directe omgeving een tal van gezellige eetcafés en restaurants.

De parkeergarage in Utrecht centrum is gemakkelijk te bereiken als u van de snelwegen A27 en A28 komt. Binnen 15 minuten bereikt u de Parkeergarage Kruisstraat zonder dat u het drukke centrum door moet. 

Parkeergarage Utrecht Centrum

De stad Utrecht staat bekend als studentenstad, winkelstad en het hart van Nederland. Jaarlijks trekt het bruisende centrum miljoenen bezoekers die komen genieten van de stad. Met haar charmante grachten en breed aanbod is Utrecht een perfecte stad voor een gezellig dagje weg. In Utrecht centrum vindt u natuurlijk alle grote winkelketens, maar de stad beschikt ook over ongekend veel speciaalzaken en een ruim aanbod van cafés en restaurants. De Domstad is een cultureel en wetenschappelijk centrum met zeven landelijk georiënteerde musea en een vermaarde universiteit. En dat alles in een unieke en gezellige omgeving van grachten en werfkelders.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact