Streetview

Parkeergarage Kruisstraat

Kruisstraat 2
3581 GK Utrecht
06-10395999

Inrijhoogte: 2 meter

Route

105
4


Openingstijden

In - en uitrijden: 24/7
Deze parkeergarage heeft kentekenherkenning. Na betalen kunt u uitrijden op uw kenteken.

Tarieven

€3,98 per uur. Avondkaart €13,90 (19:00 - 01:00 uur. Na 01.00 uur geldt het reguliere uurtarief). Max. per dag €39,72.

Betalen

Creditcard en Pin

Extra info

Wanneer u in het bezit bent van een dieselauto van vóór 1 januari 2001, kunt u geen gebruik maken van parkeergarage Kruisstraat. Dit in verband met de aldaar geldende milieuzone vanaf de Wittevrouwensingel.



In de buurt

  • 1 min Parnassos Cultuurcentrum
  • 3 min Stadsschouwburg Utrecht

Algemene info

Parkeren in Utrecht

Parkeergarage Kruisstraat ligt aan de rand van het centrum in Utrecht. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 5 minuten lopen naar het bruisende centrum van Utrecht. Op de hoek van de Kruisstraat vindt u de Stadsschouwburg en Wollf City. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse gezellige eetcafés en restaurants. De parkeergarage in Utrecht centrum is gemakkelijk te bereiken als u van de snelwegen A27 en A28 komt. Binnen 15 minuten bereikt u de Parkeergarage Kruisstraat zonder dat u het drukke centrum door moet. 

Parkeergarage Utrecht Centrum

De stad Utrecht staat bekend als studentenstad, winkelstad en het hart van Nederland. Jaarlijks trekt het bruisende centrum miljoenen bezoekers die komen genieten van de stad. Met haar charmante grachten en breed aanbod is Utrecht een perfecte stad voor een gezellig dagje weg. In Utrecht centrum vindt u natuurlijk alle grote winkelketens, maar de stad beschikt ook over ongekend veel speciaalzaken en een ruim aanbod van cafés en restaurants. De Domstad is een cultureel en wetenschappelijk centrum met zeven landelijk georiënteerde musea en een vermaarde universiteit. En dat alles in een unieke en gezellige omgeving van grachten en werfkelders.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact