Streetview

P+F Terminal M

Meerzand 1
5658 LJ Eindhoven

Inrijhoogte: 2,1 meter

Route

638
4
2

Openingstijden

24/7

Tarieven

Eerste 2 uur gratis.
Daarna €0,75 per 30 minuten.
Max. dagtarief € 15,00

Betalen

PIN, MasterCard, Visa

Extra info

Abonnement aanvragen?
Klik hier om in de webshop een parkeerabonnement voor Terminal M aan te vragen.

Lift
Er is een lift aanwezig.

 


  • 5 min Eindhoven Airport

Algemene info

Voordelig parkeren bij vliegveld Eindhoven Airport

Jou ontzorgen is onze zorg. Wij vinden het belangrijk dat jij zorgeloos je auto kunt achterlaten wanneer je op reis bent. Boek daarom nu alvast digitaal je parkeerticket bij Terminal M. 

Bij Terminal M parkeer je 1 tot 28 dagen en je maakt daarbij gratis gebruik van het busvervoer van en naar het vliegveld (5 minuten). Let op: het gratis busvervoer geldt voor maximaal 5 personen. De bus rijdt tot 6x per uur, overdag en in de avond. 

De voordelen van Park + Fly Terminal M:  
  • Voordelig tarief
  • Overdekt parkeren
  • Eenvoudig in- en uitrijden op basis van je kenteken 
  • Vanaf de bushalte is het slechts 5 minuten naar Eindhoven Airport

Gratis busvervoer van én naar de luchthaven

Vanaf parkeergarage Terminal M in Eindhoven ben je in ongeveer 5 minuten bij Eindhoven Airport. Je kan met Park+Fly gratis gebruikmaken van Bravo lijn 401, die op werkdagen tot 6x per uur van en naar het vliegveld rijdt, van de vroege ochtend tot laat in de avond.
De bus vertrekt naast de parkeergarage bij de halte Meerrijk en stopt bij de ingang van de vertrekhal. Benieuwd hoe je bij de bushalte moet komen? Bekijk hier de looproute. Uiteraard ben je ook benieuwd wanneer je op de bus kunt stappen. Bekijk hier de actuele vertrektijden van Bravo lijn 401.

Hoe werkt het?

Vul tijdens het boeken van je parkeerplaats het kenteken in en reken af met iDeal, Visa of MasterCard. Binnen enkele minuten ontvang je een bevestigingsmail. Ook ontvang je een e-mail met een QR-code. Print de e-mails uit of bewaar deze op je smartphone. 

Op de dag van vertrek rijd je naar parkeergarage Park+Fly Terminal M Eindhoven. Je kenteken wordt automatisch herkend bij de inrit, je ontvangt een ticket en de slagboom gaat vanzelf open. Vervolgens parkeer je op één van de aangegeven Park+Fly parkeerplaatsen; herkenbaar aan het vliegtuigje. Verlaat parkeergarage Terminal M via de Park+Fly uitgang en loop vervolgens rechtdoor naar bushalte Meerrijk. Op vertoon van de QR-Code die je per mail hebt ontvangen, reis je gratis met de bus van én naar Eindhoven Airport (max. 5 personen). Met de bus ben je in circa 5 minuten bij Eindhoven Airport. 
Wanneer je terugkomt hoef je niet meer langs de betaalautomaat. De slagboom gaat wederom automatisch open nadat je kenteken wordt herkend.

Abonnement

Klik hier om in de webshop een parkeerabonnement voor Terminal M aan te vragen.

 

Disclaimer

Park+Fly is een samenwerking tussen P1 en Bravo (Hermes). P1 heeft geen invloed op de dienstregeling van Bravo en op eventuele verkeersdrukte.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact