Streetview

P+F Terminal M

Meerzand 1
5658 LJ Eindhoven

Inrijhoogte: 2,1 meter

Route

638
4
2

Openingstijden

24/7

Tarieven

Eerste 120 minuten of een gedeelte hiervan gratis. Daarna per 30 minuten of een gedeelte hiervan € 0,70.
Max. dagtarief € 15,00

Betalen

PIN, MasterCard, Visa

Extra info

Abonnement aanvragen?
Klik hier om in de webshop een parkeerabonnement voor Terminal M aan te vragen.

Lift
Er is een lift aanwezig.

 


  • 5 min Eindhoven Airport

Algemene info

Voordelig parkeren bij vliegveld Eindhoven Airport

Je hebt met zorg je auto uitgezocht. Deze past bij je: als merk en functioneel. Er mag niets mee gebeuren als je op reis bent. Wij vinden het belangrijk dat jij zorgeloos je auto kunt achterlaten wanneer je op reis bent en geloven in de perfecte service. Jou ontzorgen is onze zorg. Boek daarom nu alvast digitaal je parkeerticket bij Terminal M. Dan is dat alvast geregeld. En is het nog voordelig ook!

Je kunt namelijk al parkeren vanaf 3,52 euro per dag, inclusief gratis busvervoer van én naar het vliegveld (slechts 5 minuten rijden). Reserveer je parkeerplaats eenvoudig online via ons boekingssysteem.

Ontdek de voordelen van Park&Fly Terminal M:  
  • Parkeren vanaf 3,52 euro per dag
  • Overdekt parkeren
  • Eenvoudig in- en uitrijden op basis van het kenteken van je voertuig
  • Vanaf de bushalte is het slechts 5 minuten naar Eindhoven Airport
  • Tot 6x per uur een gratis bus van én naar de luchthaven met maximaal 5 personen

Gratis busvervoer van én naar de luchthaven

Vanaf parkeergarage Terminal M in Eindhoven ben je in ongeveer 5 minuten bij Eindhoven Airport. Je kan met Park+Fly gratis gebruikmaken van Bravo lijn 401, die op werkdagen tot wel 6x per uur van en naar het vliegveld rijdt. De bus vertrekt naast de parkeergarage bij de halte ‘Meerrijk’ en stopt bij de ingang van de vertrekhal. Benieuwd hoe je bij de bushalte moet komen? Bekijk hier de looproute. Uiteraard ben je ook benieuwd wanneer je op de bus kunt stappen. Bekijk hier de actuele vertrektijden van Bravo lijn 401.

Hoe werkt het?

Vul tijdens het boeken van je parkeerplaats het kenteken in en reken af met iDeal, Visa of MasterCard. Binnen enkele minuten ontvang je een bevestigingsmail. Ook ontvang je een e-mail met een QR-code. Print de e-mails uit of bewaar deze op je smartphone. 

Op de dag van vertrek rijd je naar parkeergarage Park&Fly Terminal M Eindhoven. Je kenteken wordt automatisch herkend bij de inrit, je ontvangt een ticket en de slagboom gaat vanzelf open. Vervolgens parkeer je op één van de aangegeven Park&Fly parkeerplaatsen; herkenbaar aan het vliegtuigje. Verlaat parkeergarage Terminal M via de Park&Fly uitgang en loop vervolgens rechtdoor naar bushalte Meerrijk. Op vertoon van de QR-Code die je per mail hebt ontvangen, reis je gratis met de bus van én naar Eindhoven Airport (max. 5 personen). Met de bus ben je in circa 5 minuten bij Eindhoven Airport. 
Wanneer je terugkomt hoef je niet meer langs de betaalautomaat. De slagboom gaat wederom automatisch open nadat je kenteken wordt herkend.

Abonnement

Klik hier om in de webshop een parkeerabonnement voor Terminal M aan te vragen.

 

Disclaimer

Park+Fly is een samenwerking tussen P1 en Bravo (Hermes). P1 heeft geen invloed op de dienstregeling van Bravo en verkeersdrukte.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact