Streetview

Parkeergarage Asch van Wijck

Smallepad 15
3811 LP Amersfoort

Inrijhoogte: 1,90 meter

Route

440
6
4

Openingstijden

Inrijden: 24/7
Uitrijden: 24/7

Tarieven

€2,25 per uur

Max. dagtarief € 15,-

Betalen

Pin, Visa, Mastercard, Maestro, Contactloos betalen

Extra info

Er is een 2e inrit aan:
Van Asch van Wijckstraat 55
3811 LP Amersfoort<br>

Verloren kaart € 15,00

 In de buurt

  • 3 min NH Hotel Amersfoort
  • 5 min Vue Amersfoort
  • 5 min Amersfoort centrum

Algemene info

Voordelig parkeren in centrum Amersfoort

Parkeren in Amersfoort centrum is het goedkoopst bij parkeergarage Asch van Wijck. Het tarief in de parkeergarage bedraagt €2 per uur. De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U kunt altijd in-en uitrijden. Vanaf de parkeergarage is het slechts enkele minuten lopen naar het winkelcentrum.

Daarnaast is de parkeergarage Asch van Wijck de ideale parkeerlocatie voor een bezoek aan het Jorisplein, Vue Amersfoort, het Mondriaanhuis en de Kunsthal Kade.

Bereikbaarheid parkeergarage Asch van Wijck

De parkeergarage Asch van Wijck is gemakkelijk te bereiken via de ring van Amersfoort Centrum. De parkeergarage heeft 2 inritten. Wij raden u aan om gebruik te maken van de uitrit op het Smallepad. Via deze uitrit bent u na het uitrijden snel op de openbare weg.

Parkeerabonnementen en waardekaarten parkeergarage Asch van Wijck

Abonnementen: Voor de parkeergarage Asch van Wijck verkopen wij diverse type parkeerabonnementen. U kunt via onze website een aanvragen indienen voor een abonnement.

Waardekaarten: Waardekaarten kunt u bestellen vanaf minimaal 50 stuks. Bestel de kaarten direct in de webshop of neem contact op met de afdeling verkoop voor meer informatie.
e: verkoop@p1.nl
t: 070 - 370 50 70

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact