Streetview

Cubagarage

Straat van Florida 8
1315 PA Almere Buiten

Inrijhoogte: 1.90 meter

Route

209
0


Openingstijden

Tijdelijk gesloten i.v.m. werkzaamheden

Alternatief: Floridagarage

Tarieven

1ste 10min €0,20.
Daarna per 60 min €1,64.
Max. dagtarief € 2,-

Betalen

Munten, Biljetten, Pin, Creditcard en Parkeerpas Almere

Extra info

Tijden betaald parkeren
Ma t/m za: 08.00 tot 22.00 uur.
Zo: 12.00 tot 17.00 uur.

Storing of andere zaken melden?

Is er een parkeerautomaat defect, ziet u zwerfafval liggen of is er iets anders wat dringend aangepakt moet worden? Meld het ons!


In de buurt

  • Almere Buiten station
  • Almere Parkwijk station
  • Almere station

Algemene info

Cuba parkeergarage gesloten in verband met herstelwerkzaamheden

De herstelwerkzaamheden worden door 2 externe bedrijven uitgevoerd in augustus en september. Wij streven ernaar eind september de garage weer voor het publiek toegankelijk te krijgen.

Na de herstelwerkzaamheden van vorig jaar is gebleken dat er opnieuw een storing is opgetreden in de brandmeldinstallatie. Ten behoeve van de veiligheid van de gebruikers is besloten om de Cubagarage wederom te sluiten totdat de storing daadwerkelijk is verholpen. De aannemer heeft inmiddels het verzoek gekregen om het probleem in de brandmeldinstallatie op te lossen. De Floridagarage, welke zich tegenover de Cubagarage bevindt in een goed alternatief. Wij danken u voor uw begrip.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact