Veelgestelde vragen abonnementen

Veelgestelde vragen abonnementen

U kunt uw abonnement op elke gewenste dag in laten gaan.  Wel hebben wij voor het verwerken van uw abonnementsaanvraag 7 dagen nodig. In sommige gevallen kunnen wij uw aanvraag al eerder afhandelen. Wij brengen u altijd direct op de hoogte wanneer uw abonnementskaart klaar is.

De abonnementen worden per hele maand  in rekening gebracht. Wanneer uw abonnement ingaat op een andere dan de eerste dag van de maand, ontvangt u voor de eerste maand een deelfactuur.

De incasso is door uw bank tegengehouden als gevolg van een (tijdelijk) negatief saldo. In de meeste gevallen maakt uw bank hier geen melding van.

Bij een machtiging incasseert P1 automatisch uw abonnementsgeld bij uw bank. De factuur kunt u gebruiken voor uw eigen administratie.

Meld het probleem bij de medewerker in de loge van de parkeergarage of via de intercom bij onze medewerker in de meldkamer. Hij of zij kan een eventuele storing verhelpen. Als dit niet lukt, zorgt onze medewerker voor een andere oplossing.

Neem contact op met de afdeling Verkoop via verkoop@p1.nl of via telefoonnummer (070-3705070).

Een abonnement opzeggen kan alleen schriftelijk. De opzegtermijn is één kalendermaand vóór het verstrijken van de overeengekomen abonnementsperiode. De opzegging moet dus uiterlijk één kalendermaand van tevoren binnen zijn bij P1.

In de brief vermeldt u:

1.    uw NAW-gegevens
2.    de naam van de P1 Parking
3.    het kaartnummer van uw abonnement

Stuur uw brief naar:

P1
T.a.v. afdeling Verkoop
Postbus 97812
2509 GE Den Haag
U kunt de brief ook faxen (070 – 370 50 75) of e-mailen (verkoop@p1.nl).

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact