Streetview

P1 Parking Kruisstraat

Kruisstraat 2
3581 GK Utrecht
030-2310480
Inrijhoogte: 2.10

Route

105
4
Vrij

Openingstijden

24 uur per dag, 7 dagen per week

Tarieven

€2 per 35 minuten
Max. dagtarief €21

Betalen

Creditcard en Pin

  • 3 min Stadsschouwburg Utrecht
  • 13 min Tivoli Vredenburg
  • Biltstraat
  • Bioscoop Wolff City Utrecht
  • Plan je bezoek naar Utrecht

Toon meer


Algemene info

Parkeren in Utrecht

De P1 Parking Kruisstraat ligt aan de rand van het centrum in Utrecht. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 5 minuten lopen naar het bruisende centrum van Utrecht. Op de hoek van de Kruisstraat vind u de Stadsschouwburg en Wollf City. Daarnaast vindt u in de directe omgeving een tal van gezellige eetcafés en restaurants.

De parkeergarage in Utrecht centrum is gemakkelijk te bereiken als u van de snelwegen A27 en A28 komt. Binnen 15 minuten bereikt u de P1 Parking Kruisstraat zonder dat u het drukke centrum door moet. Het voordeel van deze parkeergarage is het gunstige tarief. U betaalt bij ons €2 per 35 minuten. Dit is het goedkoopste tarief van alle parkeergarages in Utrecht centrum.

Stadsschouwburg Utrecht parkeren

Bij de receptie van de stadsschouwburg Utrecht kunt u uw inritkaart laten afstempelen. Voor slechts €8,50 parkeert u 6 uur lang in de P1 Parking Kruisstraat. Dit is een korting die kan oplopen tot 50%!

Bestellen waardekaarten voor de P1 Parkings Kruisstraat

Waardekaarten voor de parkeergarage Kruisstraat kunt u bestellen bij de afdeling verkoop:

e: verkoop@p1.nl
t: 070 - 370 50 70.

Parkeergarage Utrecht Centrum

De stad Utrecht staat bekend als studentenstad, winkelstad en het hart van Nederland. Jaarlijks trekt het bruisende centrum miljoenen bezoekers die komen genieten van de stad. Met haar charmante grachten en breed aanbod is Utrecht een perfecte stad voor een gezellig dagje weg. In Utrecht centrum vindt u natuurlijk alle grote winkelketens, maar de stad beschikt ook over ongekend veel speciaalzaken en een ruim aanbod van cafés en restaurants. De Domstad is een cultureel en wetenschappelijk centrum met zeven landelijk georiënteerde musea en een vermaarde universiteit. En dat alles in een unieke en gezellige omgeving van grachten en werfkelders.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact