Parkeren Open Monumentendagen Amsterdam

Parkeren tijdens de Open Monumentendag Amsterdam

6 augustus 2016

Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam tijdens de Open Monumentendag 2015

Bij een bezoek aan de Open Monumentendag in Amsterdam kunt u de hele dag parkeren voor € 20,- met de actie 20voor020. Op 20voor020.nl kunt u een parkeerplaats reserveren in P1 Parking Amsterdam Centrum. U betaalt dan slechts € 20,- voor 24 uur parkeren. P1 Parking Amsterdam Centrum is goed bereikbaar en gelegen naast het Centraal Station. Vanuit de parkeergarage loopt u zo naar een van de monumenten die u wilt bezoeken of u reist verder met de bus of tram vanaf het Centraal Station.

Open Monumentendag Amsterdam

Bezoek zaterdag 10 en zondag 11 september 2016 tientallen bijzondere Amsterdamse School monumenten, wandel, fiets of vaar mee, ga naar een concert of lezing en bezoek het avondprogramma. Ook voor de jonge monumentenliefhebber is er een speciaal programma.

Bijna alle deelnemende monumenten zijn 10 en 11 september tussen 10.00-17.00 uur gratis te bezoeken. Alle monumenten, activiteiten, het avondprogramma, juniorprogramma en routes staan op één overzichtelijke plattegrond. Deze kunt u bekijken op computer, tablet en mobiel.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact