Parkeren koopzondag Utrecht

Goedkoop parkeren tijdens de koopzondagen in Utrecht

12 februari 2013

Vanaf heden iedere zondag koopzondag in Utrecht

Vanaf heden is het mogelijk om iedere zondag te shoppen in Utrecht. Voorheen mochten alleen winkels in een toeristisch gebied open op zondag, maar nu mogen ondernemers zelf bepalen of ze hun deuren op zondag openen. Op zondag 17 februari 2013 aanstaande vindt de eerste koopzondag plaats. De winkels in winkelcentrum Hoog Catharijne voeren dit beleid iets later in. Daar zijn de winkels vanaf zondag 3 maart 2013 open. Voor meer informatie over winkelcentrum Hoog Catharijne, klikt u hier. Voor meer informatie over de invoering van het nieuwe koopzondagbeleid, klikt u hier.

Zondag 24 februari 2013 start wekelijkse koopzondag

Op zondag 24 februari 2013 start de wekelijkse koopzondag in Utrecht. Winkeliers mogen zelf bepalen of ze geopend zijn. U kunt op de website van de individuele winkelier bekijken of deze op zondag geopend is. Bezoek de koopzondag per fiets of openbaar vervoer.

Doordat de besluitvorming rond betaald parkeren op de wekelijkse koopzondag nog niet is afgerond, hoeft u tijdens de eerste twee zondagen (24 februari en 3 maart 2013) geen parkeerheffing te betalen. Kijk voor de zekerheid op de parkeerautomaat welk parkeertarief die dag van toepassing is.
Voor meer info over de koopzondag kunt u kijken op www.utrecht.nl/koopzondagen

P1 Parking Kruisstraat

De P1 Parking Kruisstraat in Utrecht is elke zondag open. Bezoekers van de winkels in Utrecht kunnen dus nu ook elke (koop)zondag hun auto goedkoop parkeren in onze parkeergarage. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het tijdig ophalen van uw auto. De tarieven voor parkeren in P1 Parking Kruisstraat zijn € 2,- per 40 minuten of een gedeelte hiervan. Bent u van plan om langer te blijven dan betaalt u maximaal € 21,- voor het dagtarief. Voor meer informatie over onze parkeergarage klikt u hier.

In het centrum van Utrecht betaalt u in de parkeergarages € 4,30 per uur en op straat betaalt u € 4,48 per uur. U parkeert dus in de P1 Parking Kruisstraat aanzienlijk  goedkoper dan in het centrumm van Utrecht.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact