Parkeren bij P1

Boeken

Vul hieronder uw gewenste aankomst datum in. Dan controleren wij de beschikbaarheid en berekenen de totale kosten.

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.


Veel gestelde vragen

U kunt tot 20 minuten voor uw aankomst nog boeken

De parkeertijd gaat pas lopen als u de parkeergarage inrijdt.

P1 Parking Amsterdam centre is binnen 10 minuten bereikbaar vanaf de ring. U kunt het beste gebruik maken van één van de volgende S afslagen.

Volg de borden centrum en vervolgens de borden P Amsterdam Centraal.

Wij raden aan om in uw navigatie niet het adres maar de coördinaten van de parkeerlocatie te gebruiken:
Lat: 52.378887
Long: 4.896996

52°22'43.4"N 4°53'49.1"E

Als u de bovenstaande coördinaten gebruikt komt u recht tegenover de ingang van parkeergarage Amsterdam centrum uit! 

De doorrijhoogte van de P1 Parking Amsterdam centre is 1.90 meter

De P1 Parking Amsterdam centre beschikt over kentekenherkenning. Zodra u voor de slagboom staat, wordt uw kenteken herkend. De parkeerkaart wordt u binnen enkele seconden automatisch aangeboden bij de inrit.

Zodra de bestelling succesvol is afgerond, ontvangt u (op het door u ingevoerde e-mailadres) een bevestigingsmail.

Annuleren is niet mogelijk en restitutie dus ook niet. Zodra u reserveert, dient u ook akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden. In deze voorwaarden wordt vermeld dat restitutie niet mogelijk is.

U kunt voor maximaal 15 dagen boeken.

iDeal en creditcard (Visa, Mastercard)

Het is inderdaad niet mogelijk om een sms te ontvangen op een ander mobiel telefoonnummer dan een Nederlandse.
Om deze reden is dit veld niet verplicht. U kunt dit veld dus leeglaten. Vanzelfsprekend ontvangt u geen bevestigende sms. Uiteraard ontvangt u deze wel per e-mail.

Het kenteken is noodzakelijk. Zonder kenteken kunt u geen reservering plaatsen.

Stuur minimaal 48 uur voor uw geplande bezoek een e-mail naar 20voor020@p1.nl met het verzoek om het kenteken te wijzigen. Vermeld hierin uw ordernummer en zowel het oude als nieuwe kenteken. Zodra de wijziging is verwerkt, ontvangt u hier een bevestigende e-mail van.

Stuur minimaal 48 uur voor uw geplande bezoek een e-mail naar 20voor020@p1.nl met het verzoek om de gekozen dag(en) te wijzigen. Vermeld hierin uw ordernummer en zowel de oude als nieuwe dag(en). Zodra de wijziging is verwerkt, ontvangt u hier een bevestigende e-mail van.

Gebruik de F5 toets, indien deze melding blijft dient u te controleren of uw bank een storing heeft met het afwikkelen van iDeal betalingen.

Ja, wij verwachten u in onze parkeergarage en houden daarmee rekening in de bezetting. Ook als het display bij de parkeergarage op vol staat kunt u inrijden. Er is altijd een parkeerplek beschikbaar.
Nee, er is geen speciale inrit. Sommige parkeergarages kennen erg drukke periodes. Mogelijk moet u even geduld hebben. Houd hier rekening mee.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact