Boeken

Boeken

Vul hieronder uw gewenste aankomst datum in. Dan controleren wij de beschikbaarheid en berekenen de totale kosten.

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Super last minute toeslag
€ 4,00
Last minute toeslag
€ 2,00
Last minute toeslag
€ 3,00
Totale kosten
€ 20,00

Uw boeking is altijd minimaal 24 uur geldig. De tijd gaat pas lopen als u de garage inrijdt. U moet wel inrijden op de door u gekozen parkeerdatum. Indien u langer parkeert, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.


Veel gestelde vragen

U kunt boeken op de dag van aankomst. U kunt 20 minuten na uw boeking binnenrijden.

De parkeer tijd gaat pas lopen als u de parkeergarage inrijdt. U moet wel inrijden op de door u gekozen parkeerdatum. 

P1 Parking Amsterdam centre is binnen 10 minuten bereikbaar vanaf de ring. U kunt het beste gebruik maken van één van de volgende S afslagen.

Bereikbaarheid P1 Parking Amsterdam centre

Vanaf S102

Vanaf S114

Vanaf S116

Volg de borden centrum en vervolgens de borden P Amsterdam Centraal.

De inrit van de P1 Parking Amsterdam centre is vlakbij het Centraal Station van Amsterdam. Vanuit onze parkeergarage kunt u lopend naar u eindbestemming op met de metro of tram. De tram en metro zijn te vinden bij het Centraal Station. Lopend bereikt u zeer snel de Wallen, Damrak, De Dam, de rondvaart boten, De Beurs van Berlage, De Bijenkorf, Madame Tussauds, De Nieuwe Kerk, Paleis op de Dam, Kalverstraat, Rokin, Spui, Nieuwe Zijdsvoorburgwal, Nieuwendijk, Haarlemmerstraat, Raadhuisstraat en de Jordaan.  Met de tram bent u binnen 5 -10 minuten op het Leidseplein of het Rembrandtplein

Nee. De P1 Parking Amsterdam centre beschikt over kentekenherkenning. Zodra u voor de slagboom staat, wordt uw kenteken herkend. De parkeerkaart wordt u binnen enkele seconden automatisch aangeboden bij de inrit. U dient dus niet op de knop voor een parkeerkaart te drukken.

Ja. Zodra de bestelling succesvol is afgerond, ontvangt u (op het door u ingevoerde e-mailadres) een bevestigende e-mail. Indien u ook uw mobiele nummer heeft ingevoerd, ontvangt u ook een bevestigende sms.

Annuleren is niet mogelijk en restitutie dus ook niet. Zodra u reserveert, dient u ook akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden. In deze voorwaarden wordt vermeld dat restitutie niet mogelijk is.

Het is niet mogelijk om voor meer dan 15 dagen te reserveren.

Nee. Deze actie geldt enkel bij P1 Parking Amsterdam centre. Onder P1 acties vindt u andere parkeer (kortings)acties van P1.

iDeal en creditcard (Visa, Mastercard)

Het is inderdaad niet mogelijk om een sms te ontvangen op een ander mobiel telefoonnummer dan een Nederlandse.
Om deze reden is dit veld niet verplicht. U kunt dit veld dus leeglaten. Vanzelfsprekend ontvangt u geen bevestigende sms. Uiteraard ontvangt u deze wel per e-mail.

Het kenteken is noodzakelijk. Zonder kenteken kunt u dus geen reservering plaatsen.

Stuur minimaal 48 uur voor uw geplande bezoek een e-mail naar 20voor020@p1.nl met het verzoek om het kenteken te wijzigen. Vermeld hierin uw ordernummer en zowel het oude als nieuwe kenteken. Zodra de wijziging is verwerkt, ontvangt u hier een bevestigende e-mail van.

Stuur minimaal 48 uur voor uw geplande bezoek een e-mail naar 20voor020@p1.nl met het verzoek om de gekozen dag(en) te wijzigen. Vermeld hierin uw ordernummer en de oude als nieuwe 'dag(en). Zodra de wijziging is verwerkt, ontvangt u hier een bevestigende e-mail van.

Gebruik de F5 toets, indien deze melding blijft dient u te controleren of uw bank een storing heeft met het afwikkelen van iDeal betalingen.

Ja, wij verwachten u in onze parkeergarage en houden daarmee rekening in de bezetting. Ook als het display bij de parkeergarage op vol staat kunt u inrijden. Er is altijd een parkeerplek beschikbaar.
Nee, er is geen speciale inrit. Sommige parkeergarages kennen erg drukke periodes. Mogelijk moet u even geduld hebben. Houd hier rekening mee.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact