Valentijnsdag in Amsterdam Centrum

Goedkoop parkeren in Amsterdam Centrum

Valentijnsdag: Vijf uitjes in Amsterdam Centrum

Boek nu

Wat doet u op Valentijnsdag? Breng deze dag door in Amsterdam Centrum! P1 geeft u vijf tips voor de leukste uitjes in Amsterdam Centrum. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren.  


Woensdag 14 februari is het weer Valentijnsdag. De meest romantische dag van het jaar! Weet u al hoe u uw geliefde gaat verrassen? Breng deze dag door in Amsterdam Centrum. U kunt hier uw geliefde verwennen met een etentje in sfeervolle restaurants of een romantische rondvaart. In dit artikel vindt u 5 tips voor een romantisch dagje in Amsterdam Centrum!

1. Eten bij kaarslicht in restaurant de Silveren Spiegel

Wilt u uw geliefde verrassen met een heerlijk etentje? Reserveer dan bij het restaurant de Silveren Spiegel. In dit authentiek restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten die met zorgvuldigheid op elkaar afgestemd worden. Daarnaast zorgt het interieur voor een prachtige sfeer, waardoor je een onvergetelijke avond tegemoet gaat. Een aanrader!

Parkerenbijsilverenspiegel
Foto: De Silveren Spiegel

2. Romantische rondvaart met Lovers Canal Cruises

Maak een romantische rondvaart door de Amsterdamse grachten met je geliefde! Lovers Canal Cruises biedt verschillende unieke rondvaarten in Amsterdam Centrum. Speciaal voor Valentijnsdag zijn er drie verschillende rondvaarten te boeken: de Valentijn Burger/Pizza Cruise, de Valentijn Diner Cruise en de Valentijn Candlelight Cruise.

Tijdens de Valentijn Burger / Pizza Cruise kunnen jullie samen genieten van een heerlijke burger of pizza, terwijl jullie uitkijken op de prachtige grachten. Willen jullie liever genieten van heerlijke gerechten bij kaarslicht? Boek dan de Valentijn Diner Cruise of de Valentijn Candlelight Cruise.  


Foto: Lovers Canal Cruises

3. Romantisch verblijf in het Art'Otel

Verras uw geliefde met een nachtje in het Art‘Otel! Dit hotel ligt in het centrum van Amsterdam en heeft prachtige, sfeervolle kamers die allemaal voorzien zijn van kunstwerken. In de ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijtje en daarna gaan zwemmen in het binnenzwembad. De toegang tot het binnenzwembad is gratis. In de avond kun je ook weer genieten van een heerlijk diner of cocktails drinken aan de bar. Wil je liever de omgeving verkennen? Dat kan! Het hotel ligt dichtbij verschillende toeristische plekken en eetgelegenheden in Amsterdam, zoals Madame Tussauds, de Silveren Spiegel, Lovers Canal Cruises, het Leidse Plein, 9 straatjes of het Koninklijk Paleis op de Dam. Dit maakt het Art'Otel zo uniek!

 


Foto: Art'Otel

 

4. Dagje kunst en cultuur snuiven met z'n tweeën


Houden jullie meer van kunst en cultuur? Dan is een uitstapje naar museum Het Rembrandthuis of het Joods Historisch museum een perfecte date! Museum het Rembrandthuis bezit een bijna complete collectie etsen van Rembrandt en ontwikkelt inspirerende tentoonstellingen over Rembrandt zelf, over zijn voorgangers, tijdgenoten en leerlingen. Tevens is het de plek waar het werk van hedendaagse kunstenaars, die zich hebben laten inspireren door het werk van Rembrandt, wordt getoond. In het Joods Historisch museum kunnen jullie samen het huis bekijken waar Anne Frank ondergedoken zat en haar dagboek schreef.

 

Parkerenbijrembrandthuis

5. Love seats in Pathé Tuschinsky   

Wilt u liever met uw geliefde naar een goeie film in de bioscoop? Dat kan in Pathé Tuschinsky. Momenteel zijn hier verschillende films te zien, zoals The Greatest Showman, The Post of Fifty Shades Freed. Tevens heeft u in deze bioscoop de mogelijkheid om een loge arrangement te boeken, waarbij jullie in tweezitsfauteuils kunnen genieten van een romantisch avondje film. 


Foto: Pathé Tuschinsky

Voordelig parkeren in P1 Parking Amsterdam Centrum en Waterlooplein

Bezoeken jullie op Valentijnsdag één van bovenstaande plekken? Parkeer dan heel dichtbij en voordelig in P1 Parking Amsterdam Centrum en Waterlooplein. Reserveer online een parkeerplek en betaal €20,- voor de hele dag parkeren! Deze parkeergarages liggen in hartje Amsterdam en dus ook in de buurt van andere toeristische plekken.

Daarnaast kunt u in P1 Parking Waterlooplein de hele avond parkeren voor €10,-.

Boek nu een parkeerplek en profiteer van korting!  

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact