Parkeren Tivoli Vredenburg

Goedkoop parkeren in Utrecht Centrum

Parkeren bij Tivoli Vredenburg

P1 Parking Kruisstraat

Meer informatie

Parkeren bij Tivoli Vredenburg doet u in de P1 Parking Kruisstraat. Deze parkeergarage is slechts 13 minuten lopen verwijderd van Tivoli Vredenburg en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Het tarief van deze parkeergarage is €2,- per 40 minuten met een maximaal dagtarief van €18,-. Dit is het goedkoopste tarief van Utrecht centrum. De parkeergarage is gevestigd aan de Kruisstraat en is gemakkelijk te bereiken via de a27/a28.

Tivoli Vredenburg

In het centrum van Utrecht staat Tivoli Vredenburg. Een uniek uitgaanscomplex dat gebouwd is voor alle muziekstijlen en evenementen. Voor iedereen die van muziek houdt. Of dat nu Pop, Dance, Klassiek, Rock of Jazz is.

Tivoli Vredenburg komt voor uit 2 succesvolle organisaties: een groot poppodium (Tivoli) en een muziekcentrum voor klassieke muziek (Vredenburg). Er is in 2014 voor gekozen om samen te gaan. Op één avond kunnen nu vijf verschillende concerten plaatsvinden. Het nieuwe gebouw is een unieke beleving en kan omschreven worden als "stad in stad" door de vele pleinen, zalen en foyers.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact