Parkeren The Dungeon Amsterdam

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren dichtbij Amsterdam Dungeon

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu

Goedkoop parkeren bij The Amsterdam Dungeon kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats.  

Goedkoop parkeren bij The Amsterdam Dungeon 

Goedkoop parkeren bij de Amsterdam Dungeon kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. U betaalt een vast tarief voor de hele dag en bent verzekerd van een parkeerplaats bij The Amsterdam Dungeon. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van Amsterdam Dungeon en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek nu uw parkeerplaats!

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en vult het formulier op deze pagina in. Voer uw kenteken in zoals het op uw kentekenplaat staat vermeld. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees hier de reviews van onze klanten

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact