Parkeren The Dungeon Amsterdam

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren dichtbij Amsterdam Dungeon

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu

Goedkoop parkeren bij The Amsterdam Dungeon kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats.  

Goedkoop parkeren bij The Amsterdam Dungeon 

Goedkoop parkeren bij de Amsterdam Dungeon kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. U betaalt een vast tarief voor de hele dag en bent verzekerd van een parkeerplaats vlakbij The Amsterdam Dungeon. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van Amsterdam Dungeon en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van de Amsterdam Dungeon. Bovendien ligt onze parkeergarage tegenover Amsterdam Centraal Station. U kunt vanaf hier met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam reizen.   

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

The Amsterdam Dungeon 

The Amsterdam Dungeon brengt 500 jaar duistere geschiedenis in 11 shows met 7 acteurs in 1 huiveringwekkende belevenis tot leven. Overleef jij de verschrikkelijke Pest? Of een rechtzaak van de Spaanse Inquisitie? Kom erachter in The Amsterdam Dungeon, de favoriete familie attractie van Amsterdam.

The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor kleine kinderen. Kinderen onder de 14 jaar krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Adviesleeftijd vanaf 10 jaar. De achtbaan is geschikt voor personen met een minimale lengte van 1,20 m. Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon kan ook gecombineerd worden met een bezoek aan Madame Tussauds dat om de hoek op de Dam ligt. Voor meer informatie over The Amsterdam Dungeon, klikt u hier.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact