Parkeren The Dungeon Amsterdam

Vanaf €20 per 24 uur

Parkeren dichtbij Amsterdam Dungeon

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu

Met de online parkeeractie 20voor020 kunt u vanaf €20,-  per 24 uur parkeren in onze parkeergarage naast het Centraal Station. P1 Parking Amsterdam Centrum  ligt op loopafstand van The Amsterdam Dungeon.

Brengt u een bezoek aan The Amsterdam Dungeon en gaat u met de auto naar Amsterdam? Maak dan gebruik van onze speciale actie 20voor020, waarbij u voor slechts €20 24 uur parkeert in P1 Parking Amsterdam. Indien u langer dan 4 uur parkeert bent u goedkoper uit, aangezien het straattarief €5 per uur bedraagt. Het grote voordeel van onze service is bovendien dat u 20 minuten voor aanvang nog een parkeerplaats kan boeken. 

 

 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

The Amsterdam Dungeon brengt 500 jaar duistere geschiedenis in 11 shows met 7 acteurs in 1 huiveringwekkende belevenis tot leven. Overleef jij de verschrikkelijke Pest? Of een rechtzaak van de Spaanse Inquisitie? Kom erachter in The Amsterdam Dungeon, de favoriete familie attractie van Amsterdam.

The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor kleine kinderen. Kinderen onder de 14 jaar krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Adviesleeftijd vanaf 10 jaar. De achtbaan is geschikt voor personen met een minimale lengte van 1,20 m. Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon kan ook gecombineerd worden met een bezoek aan Madame Tussauds dat om de hoek op de Dam ligt. Voor meer informatie over The Amsterdam Dungeon, klikt u hier.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact