Parkeren Sint Jorisplein

Parkeren voor €1,50 per uur

Parkeren bij winkelcentrum Sint Jorisplein Amersfoort

Parkeergarage Asch van Wijckstraat

Meer informatie

Shoppen in Amersfoort in winkelcentrum Sint Jorisplein? Parkeer dan in de parkeergarage Asch van Wijckstraat. Met €1,50 per uur is dit de goedkoopste parkeergarage van Amersfoort en u staat midden in het centrum geparkeerd.

Parkeergarage Amersfoort Asch van Wijckstraat is nu 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en heeft 2 inritten. Wij raden u aan om gebruik te maken van de inrit aan het Smallepad. De parkeergarage is 24 per dag geopend.

Winkelcentrum Sint Jorisplein

Het Sint Jorisplein is hét winkelcentrum van Amersfoort. Hier vindt u meer dan veertig speciaalzaken op het gebied van mode, accessories, huisraad, persoonlijke verzorging, delicatessen en meer. Elke shopaholic kan hier zijn hart ophalen. Grote winkelketens zijn hier gevestigd. De H&M, Bershka en de C&A, maar ook kleinere winkels met een uniek assortiment. Tijdens het shoppen kunt u even pauze nemen in de verschillende horecagelegenheden in het centrum. Met regelmaat worden verschillende evenementen georganiseerd met aantrekkelijke aanbiedingen of activiteiten.

Hierdonder vindt u de openingstijden van het winkelcentrum.

  • Maandag: 13.00 tot 18.00
  • Dinsdag: 9.30 tot 18.00
  • Woensdag: 9.30 tot 18.00
  • Donderdag: 9.30 tot 21.00
  • Vrijdag: 9.30 tot 18.00
  • Zaterdag: 9.30 tot 17.00
  • Koopzondag: 12.00 tot 17.00

De meeste winkels in het centrum zijn elke zondag geopend.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact