parkeren bijenkorf amsterdam

Vanaf €20,- voor 24 uur

Parkeren bij de Bijenkorf in Amsterdam

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu

Gaat u een dagje shoppen in de Bijenkorf in Amsterdam Centrum en wilt u centraal parkeren? Dat kan bij P1! Reserveer online uw parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam Centrum en betaal €20,- voor de hele dag parkeren.


 

Met 20voor020 parkeert u 24 uur lang vanaf slechts €20,-. U betaalt een vast bedrag, komt niet voor verassingen te staan aan het einde van de dag en u hoeft niet langs de betaalautomaat. De parkeergarage ligt midden in het centrum van Amsterdam, op enkele minuten lopen van de Bijenkorf.

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

De Bijenkorf staat bekend als één van de grootse winkelketens van Nederland. Een premium warenhuis met een breed, continu vernieuwend product- en merkportofolio.  De Bijenkorf verkoopt diverse produdcten zoals kleding, accessoires, schoenen, cosmetica, boeken, elektronica, kookartikelen, meubels en reisartikelen.

De vestiging in Amsterdam is een flagshipstore wat betekent dat dit één van de grootste winkels is met een uitgebreid aanbod.
In Amsterdam is de eerste officiele bijenkorf  geopend. In 1915 werd het pand gebouwd waar de Bijenkorf nu nog steeds in gevestigd is.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact