parkeren vlakbij winkels amsterdam

€20,- voor 24 uur of €10,- voor 6 uur na 18.00 uur

Shoppen in het centrum van Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu

Gaat u een dagje shoppen in Amsterdam en wilt u centraal parkeren? Dit kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek uw parkeerplaats online en betaal €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur. 

Goedkoop parkeren vlakbij de winkels in het centrum van Amsterdam    

Goedkoop parkeren tijdens een dagje shoppen in het centrum van Amsterdam kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u tijdens het shoppen niet meer te letten op de parkeertijd. 

U kunt ook een parkeerplaats voor alleen in de avond boeken. U betaalt dan €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur. Ideaal voor tijdens de koopavond op de donderdag. P1 Parking Amsterdam centraal ligt vlak naast Amsterdam Centraal Station en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 5 minuten lopen naar de winkels in het centrum van Amsterdam.

Boek hier uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig.

  • U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren;
  • U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op;
  • Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees hier de recensies op onze Facebookpagina

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact