parkeren bijenkorf amsterdam

€20,- voor 24 uur

Parkeren bij de Bijenkorf in Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu

Gaat u een dagje shoppen in de Bijenkorf in Amsterdam en wilt u centraal parkeren? Dit kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek online uw parkeerplaats en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. 

Goedkoop parkeren bij de Bijenkorf   

Goedkoop parkeren tijdens een dagje shoppen in de Bijenkorf in het centrum van Amsterdam kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u tijdens het shoppen niet meer te letten op de parkeertijd. P1 Parking Amsterdam centraal ligt in het centrum en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 5 minuten lopen naar de winkels in het centrum van Amsterdam. Hier kunt u de hele dag shoppen, lunchen en/of dineren. Daarnaast kunt u ook Madame Tussauds bezoeken. 

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact