Parkeren Shabu Shabu Apeldoorn

Eerste 3 uur gratis parkeren

Gratis parkeren bij Shabu Shabu in Apeldoorn

P1 Parking Markt Centrum

Meer informatie

Parkeren bij Shabu Shabu in Apeldoorn doet u bij P1 Parking Markt Centrum. Gasten van Shabu Shabu mogen hier op zondag t/m donderdag 3 uur lang gratis parkeren. Op vrijdag en zaterdag kunt 3 uur parkeren voor €4,50. 

Met dit tarief is P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum samen met P1 Parking Apeldoorn Centrum Kanaalstraat de goedkoopste parkeerlocatie in het centrum Apeldoorn. Op zaterdag en zondag betaalt u na 3 uur het reguliere tarief. Vanaf Shabu Shabu is het slechts enkele minuten lopen vanaf P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum.

Shabu Shabu is een Japans all-you-can-eat restaurant. U betaalt een vaste lage prijs en mag vervolgens zoveel eten als u wil. U kunt kiezen uit maar liefst 100+ gerechten en kunt naar eigen wens zoveel mogelijk mix en matchen. Met een uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Niet alleen serveren zij Sushi maar ook vegetarische gerechten, loempia's of warme vleesgerechten. U krijgt 2 uur de tijd om van alle gerechten te genieten. Door de Oosterse sfeer in het restaurant waant u zich 2 uur voor even in Japan.

ShabuShabu.nl

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact