parkeren nemo amsterdam

De hele dag parkeren vanaf €20,-

Parkeren bij Science Centre NEMO

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek direct

Bij een bezoek aan Science Centre NEMO in Amsterdam raden wij aan om gebruik te maken van de parkeeractie 20voor020. Met deze actie parkeert u 24 uur vanaf €20, - in P1 Parking Amsterdam Centrum.
 

P1 Parking Amsterdam bevindt zich aan de Prins Hendrikskade 20a, naast het Centraal Station. Vanaf de parkeergarage bent u binnen 15 minuten lopen bij het museum NEMO.Hieronder boekt u eenvoudig en snel uw parkeerplaats. Door middel van kentekenherinningssoftware in de parkeergarage rijdt u snel in en uit. Bovendien bent u verzekerd van een parkeerplek en hoeft u niet in de rij te staan bij de betaalautomaat. Ideaal als u op uw gemak alle facetten van technologie en wetenschap wil bekijken bij Science Centre NEMO.

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Science Centre NEMO laat u ervaren hoe fascinerend, leuk en nuttig wetenschap en technologie zijn. NEMO neemt u mee op wetenschappelijke ontdekkingstocht. De tentoonstellingen zijn ingericht rondom verschillende thema's en is zo gemaakt dat een breed publiek geprikkeld wordt om vragen te stellen en daar zelf antwoord op te vinden. Deze interactieve aanpak laat jong en oud kennis maken met de toekomst.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact