Afbeelding scheepvaartmuseum

€20 voor 24 uur

Parkeren bij het Scheepvaartmuseum

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Voordelig parkeren dichtbij het Scheepvaartmuseum? Parkeer voor slechts €20 24 uur bij  P1 Parking Waterlooplein. Toplocatie in het centrum van Amsterdam. Boek direct uw parkeerplaats en profiteer!

 

 

Parkeren in hartje Amsterdam voor slechts €20 

Parkeren in Amsterdam duur? Niet bij P1 Parking Waterlooplein. Reserveer voorafgaand aan uw bezoek een parkeerplaats en betaal slechts €20 voor 24 uur parkeren. U bent gegarandeerd van een plekje en kunt eenvoudig inrijden door ons kentekenregistratiesysteem. U wordt bij het betreden van de parkeergarage herkent, de slagboom opent en u ontvangt direct een uitrijkaart. Uiteraard kunt u ook langer dan 24 uur parkeren in onze parkeergarage. Nadat de 24 uur is verstreken brengen wij de resterende parkeertijd tegen het reguliere tarief in rekening. 

Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum beheert een collectie van circa 400.000 objecten die een bijna compleet beeld geven van de Nederlandse maritieme geschiedenis. De tentoonstellingen zijn verdeeld over de diverse vleugels van het museum en kennen ieder een eigen thema. Voor de bezoeker die behoefte heeft aan meer verdieping is er tevens een gratis audio tour beschikbaar. Het Scheepvaartmuseum denkt bovendien ook aan de jeugdige bezoekers. In de westvleugel bevinden zich twee interactieve tentoonstellingen voor kinderen tot én vanaf 6 jaar. 

Het pronkstuk van het Scheepvaartmuseum ligt natuurlijk aan de kade afgemeerd. Een exacte kopie van VOC schip De Amsterdam uit 1749 die al in zijn eerste reis verging. Niet alleen VOC schip De Amsterdam kunt u bekijken, maar ook de koninklijke roeisloep uit 1851 en stoomschip Christiaan Brunings. Voor meer informatie over het Scheepvaartmuseum kunt u kijken op www.hetscheepvaartmuseum.nl

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact