Afbeelding scheepvaartmuseum

€20 voor 24 uur

Parkeren bij het Scheepvaartmuseum

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Goedkoop parkeren dichtbij het Scheepvaartmuseum? In P1 Parking Waterlooplein betaalt u slechts €20,- voor de hele dag parkeren. Reserveer uw parkeerplaats op onze website en profiteer van een vast voordelig tarief!

Goedkoop parkeren bij het Scheepvaartmuseum in Amsterdam   

Wanneer u een dagje met de kinderen naar het Scheepvaartmuseum gaat, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Wanneer u een parkeerplaats op onze website reserveert, betaalt u slechts €20,- voor de hele dag parkeren. Zo kunt u in alle rust met uw kinderen genieten van de leuke tentoonstellingen en activiteiten in het Scheepvaartmuseum. P1 Parking Waterlooplein ligt op 11 minuten loopafstand van het Scheepvaartmuseum. Deze parkeergarage is dagelijks 24 uur per dag geopend.     

Hoe werkt de reservering van een parkeerplaats?  

Een parkeerplaats bij P1 reserveren is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en geeft hier aan wanneer en voor hoelang u wilt parkeren, Vervolgens vult u enkele persoonsgegevens in en betaalt u uw reservering gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag of avond van reservering middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Het is mogelijk om tot 20 minuten voor aankomst bij de garage een parkeerplaats te reserveren.

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het 11 minuten lopen naar het Scheepvaartmuseum. Naast dit museum zijn er andere musea in de buurt, zoals Museum het Rembrandthuis, Het Joods Historisch Museum, Hermitage Amsterdam en Het Rijksmuseum. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets rond te reizen in Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact