Parkeren Rokin Amsterdam

€20 voor 24 uur

Parkeren bij Rokin Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Gaat u naar het Rokin in het centrum van Amsterdam? Met de parkeeractie 20voor020 parkeert u 24 uur voor slechts €20,- in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek direct een parkeerplaats op onze website. 

Goedkoop parkeren bij Rokin 

Goedkoop parkeren bij Rokin kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Het reguliere tarief in deze parkeergarage is €5 per 50 minuten. Ook op straat betaalt u €5,- per uur en in de overige parkeergarages in het centrum van Amsterdam betaalt u een tarief vanaf €6,- per uur. U parkeert dus met deze parkeeractie al voordeliger als u langer dan 4 uur wilt parkeren in het centrum van Amsterdam. Daarnaast bent u verzekerd van een parkeerplaats. P1 Parking Amsterdam Centrum ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Rokin. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal? 

P1 Parking Amsterdam centraal ligt in het centrum van Amsterdam naast Centraal Station Amsterdam, aan de Prins Hendrikkade 20a. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 10 minuten lopen naar Rokin. U kunt ook vanaf Amsterdam Centraal Station met het openbaar vervoer naar Rokin reizen. 

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Rokin Amsterdam 

Op het Rokin vindt u de volgende grote publiekstrekkers: The Dungeons, Forever 21, Pull&Bear, Douglas, NRC, Hajenius, H&M, Allard Pierson Museum en begin 2017 opent warenhuis Haussmann zijn deuren. Kortom, als u in het centrum van Amsterdam bent dan mag het Rokin niet ontbreken op uw route.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact