Parkeren Rokin Amsterdam

€20 voor 24 uur

Parkeren bij Rokin Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Gaat u naar het Rokin in het centrum van Amsterdam? Met de parkeeractie 20voor020 parkeert u 24 uur voor slechts €20,- in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek direct een parkeerplaats op onze website. 

Goedkoop parkeren bij Rokin 

Goedkoop parkeren bij Rokin kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Het reguliere tarief in deze parkeergarage is €5 per 50 minuten. Ook op straat betaalt u €5,- per uur en in de overige parkeergarages in het centrum van Amsterdam betaalt u een tarief vanaf €6,- per uur. U parkeert dus met deze parkeeractie al voordeliger als u langer dan 4 uur wilt parkeren in het centrum van Amsterdam. Daarnaast bent u verzekerd van een parkeerplaats. P1 Parking Amsterdam Centrum ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Rokin. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats?

U kunt via de boekingspagina op onze website gemakkelijk een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal. Op de pagina geeft u aan wanneer u wilt parkeren en geef u uw kenteken op. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees hier de recensies van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact