Parkeren Rokin Amsterdam

Vanaf €20 voor 24 uur

Parkeren Rokin Amsterdam

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu!

Gaat u naar het Rokin in het centrum van Amsterdam? Maak dan gebruik van de parkeeractie 20voor020. Met de parkeeractie 20voor020 parkeert u 24 uur vanaf slechts € 20 in de P1 Parking Amsterdam Centrum.

Het reguliere tarief in deze parkeergarage is €5 per uur. U kunt voor deze parkeergarage online uw parkeerplaats met korting boeken. De parkeergarage ligt naast het Centraal Station. U parkeert met deze parkeeractie al voordeliger als u langer dan 4 uur wilt parkeren in het centrum van Amsterdam. Op straat betaalt u ook €5 per uur. In de overige parkeergarages betaalt u een tarief vanaf €6 per uur. Met de actie 20voor020 bent u verzekerd van uw parkeerplaats. U kunt uw parkeerplaats zelfs nog online boeken 20 minuten voordat u arriveert. Uw kenteken is uw parkeerticket.

 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Op het Rokin vindt u de volgende grote publiekstrekkers: The Dungeons, Forever 21, Pull&Bear, Douglas, NRC, Hajenius, H&M, Allard Pierson Museum en begin 2017 opent warenhuis Haussmann zijn deuren. Kortom, als u in het centrum van Amsterdam bent dan mag het Rokin niet ontbreken op uw route.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact