parkeren rijksmuseum amsterdam

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren bij het Rijksmuseum

P1 Parking Waterlooplein

Boek direct

Gaat u een dagje naar het Rijksmuseum? Parkeer goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren.

Goedkoop parkeren bij het Rijksmuseum

Goedkoop parkeren bij het Rijksmuseum kan in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Het Rijksmuseum is hét museum van Nederland. In 2013 heeft het geheel vernieuwde Rijksmuseum zijn deuren geopend voor het publiek met een adembenemend gebouw, een verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen, bruisende evenementen en vele prettige faciliteiten voor jong en oud. Wanneer u gebruik maakt van onze parkeeractie in P1 Parking Waterlooplein kunt u in alle rust het Rijksmuseum bezoeken, want er is veel te zien! Daarnaast is het met onze parkeeractie ook mogelijk om uw bezoek aan het Rijksmuseum te combineren met een bezoek aan een andere museum in de buurt, bijvoorbeeld Museum het Rembrandthuis of Hermitage Amsterdam.

Hoe kan ik goedkoop parkeren bij het Rijksmuseum?

Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. De reservering werkt als volgt: U geeft in het online formulier aan waar, wanneer en voor hoeveel dagen u wilt parkeren, vult enkele persoonlijke gegevens in en rekent gemakkelijk af via iDEAL. Na reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Er is nu een parkeerplaats voor u gereserveerd. Op de dag van reservering kunt u middels kentekenherkenning in- en uitrijden en parkeren op een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein.

Rijksmuseum collectie en tentoonstellingen

De collectie van het Rijksmuseum is onderverdeeld in verschillende categorieën. Allereerst heb je de Beeldende Kunst, die bestaat uit Schilderijen, Beeldhouwkunst & Nijverheid, en Aziatische Kunst. Ten tweede is er het Rijksprentenkabinet en vervolgens het onderdeel Geschiedenis. De schilderijen worden gezien als het hoogtepunt van het museum. Deze collectie bestaat uit een verzameling van Nederlandse kunst vanaf de 15e tot de 19e eeuw. Meesterwerken zoals De Nachtwacht van Rembrandt, Het Melkmeisje van Vermeer, en Het Huwelijksportret van Frans Hals zijn hier te bewonderen.

Naast de vaste collectie zijn er regelmatig verschillende tentoonstellingen te zien in het Rijksmuseum. Een leuke en interessante tentoonstelling dit momenteel te zien is in het Rijksmuseum is de High Society. In deze tentoonstelling zijn er 39 levensgrote portretten van de beste portrettisten uit de schilderkunst te bewonderen in het Rijksmuseum. Het Rijksmuseum is dagelijks van 09.00 - 17.00 uur geopend.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact