parkeren Apeldoorn restaurant Mangú

Voor €5,50 de hele avond parkeren

Parkeren restaurant Mangú

P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum

Gaat u lekker uit eten in restaurant Mangú in Apeldoorn? Parkeer dan uw auto op de P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum op de Beekstraat en reserveer van te voren het speciale actietarief  €5,50 voor de hele avond.
 

Het reguliere parkeertarief is €0,50 per 15 minuten en het maximale dagtarief is €10,-. Indien u echter gebruikt maakt van onze kortingsactie, betaalt u nooit meer dan €5,50. Het maximale dagtarief wordt €5,50 nadat u op onze website heeft aangegeven op welke dag u komt. Wij hebben voor deze actie alleen uw kenteken (kentekenherkenning) en e-mail adres nodig. Deze actie is alleen geldig tussen 18:00 - 09:00 uur.

Vanaf P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum is het nog slechts 1 minuut lopen naar resaurant Mangú. Onze parkeertarieven zijn goedkoper dan de andere parkeerlocaties in Apeldoorn. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag open. 

Mangú  is van oorsprong een Mexicaans restaurant met een heerlijke a la carte kaart. Daarnaast kunt u kiezen voor Mexicaanse tapas of indoor BBQ. Mangú is ook een cocktailbar dus voor een lekkere cocktail ben je ook hier aan het juiste adres.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact