Rembrandtplein

De hele avond parkeren voor slechts €10

Parkeren Rembrandtplein

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Parkeren in de buurt van het populaire Rembrandtplein doet u bij P1 Parking Waterlooplein. Wij hanteren speciale actietarieven die u online nog tot 20 minuten voor aanvang kunt boeken.

Goedkoop parkeren Amsterdam

Op slechts een kleine 10 minuten lopen ligt P1 Parking Waterlooplein. In onze parkeergarage parkeert u vanaf 18.00 uur al voor €10 en bent u gararandeert van een plek, ook wanneer de parkeergarage VOL aangeeft.  Nergens kunt u zo goedkoop parkeren in Amsterdam. Ideaal voor een diner of een drankje op het Rembrandtplein. 

Onze parkeergarage is voorzien van kentekenherkenning. Bij het binnenrijden van de parkeergarage rijdt u op tot de slagboom, deze herkent uw kenteken en opent automatisch. Vervolgens parkeert u op een vrije plek en kan uw avondje uit beginnen. Parkeert u onverwachts langer dan gepland? Dan brengen wij de extra parkeertijd in rekening tegen het reguliere parkeertarief. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact