Rembrandtplein in Amsterdam

€10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur

Parkeren bij het Rembrandtplein

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Parkeren in de buurt van het populaire Rembrandtplein doet u in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren.

Goedkoop parkeren bij het Rembrandtplein in hartje Amsterdam     

Gaat u een avondje stappen op het Rembrandtplein in Amsterdam? Parkeer goedkoop en dichtbij parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €10,- voor de hele avond parkeren, inrijden van 18.00 tot 00.00 uur. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Rembrandtplein en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.     

Boek hier uw parkeerplaats bij het Rembrandtplein!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Voer dit in, zoals dit op uw kentekenplaat staat vermeld. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na de betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de avond van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees de ervaringen van onze klanten op onze Facebookpagina!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact