Rembrandtplein in Amsterdam

€10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur

Parkeren bij het Rembrandtplein

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Parkeren in de buurt van het populaire Rembrandtplein doet u in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren.

Goedkoop parkeren bij het Rembrandtplein in hartje Amsterdam     

Gaat u een avondje stappen op het Rembrandtplein in Amsterdam? Parkeer goedkoop en dichtbij parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €10,- voor de hele avond parkeren van 18.00 tot 00.00 uur. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Rembrandtplein en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.     

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Noteer dit, voordat u boekt. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Rembrandtplein. Er is nog veel meer te beleven in de buurt van onze parkeergarage. U kunt uw bezoek aan het Rembrandtplein bijvoorbeeld ook combineren met een bezoek aan het Koninklijk Theater Carré, de Kleine Komedie of de Nationale Opera & Ballet. 

Reviews P1 Parking Waterlooplein

We begroeten u graag in onze P1 Parking Waterlooplein. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact