Rembrandtplein in Amsterdam

De hele avond parkeren voor slechts €10

Parkeren Rembrandtplein

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Parkeren in de buurt van het populaire Rembrandtplein doet u in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor de hele dag parkeren.

Goedkoop parkeren bij het Rembrandtplein in hartje Amsterdam     

Wanneer u het Rembrandtplein gaat bezoeken, kunt u goedkoop en dichtbij parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €20,- voor de hele dag parkeren. Zo kunt in alle rust genieten van een hapje of drankje op het Rembrandtplein. Daarnaast is het mogelijk om ook alleen in de avond te parkeren in P1 Parking Waterlooplein. U betaalt dan €10,- vanaf 18.00 tot 00.00 uur als u een parkeerplaats op onze website reserveert. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van het Rembrandtplein. Deze parkeergarage is dagelijks 24 uur per dag geopend.     

Hoe werkt de reservering van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats bij P1 reserveren is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en geeft hier aan wanneer en voor hoelang u wilt parkeren, Vervolgens vult u enkele persoonsgegevens in en betaalt u uw reservering gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag of avond van reservering middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Het is mogelijk om tot 20 minuten voor aankomst bij de garage een parkeerplaats te reserveren.

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het ongeveer 5 minuten lopen naar het Rembrandtplein. Er is nog veel meer te beleven in de buurt van onze parkeergarage. U kunt uw bezoek aan het Rembrandtplein bijvoorbeeld ook combineren met een bezoek aan de Waterlooplein markt, het Joods Historisch Museum of Museum Willet-Holthuysen. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets rond te reizen in Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact