parkeren piazza center

Gelegen op 4 minuten loopafstand

Parkeren bij het Piazza Center

P1 Parking Mathildelaan

Boek nu!

Gaat u gezellig shoppen in het Piazza Center in Eindhoven? Parkeer in P1 Parking Mathildelaan en betaal €10,- voor de hele dag parkeren of €7,50 voor de hele avond parkeren.  

Goedkoop parkeren bij Piazza Center Eindhoven

Goedkoop parkeren bij Piazza Center is mogelijk in P1 Parking Mathildelaan (4 minuten lopen), wanneer u online een parkeerplaats boekt. U heeft hierbij de keuze uit de volgende producten:  

  • €10,- voor de hele dag parkeren;
  • €7,50 voor de hele avond parkeren;
  • €12,50 voor de hele dag parkeren met de optie om tussendoor in- en uit te rijden.
     

Het reguliere parkeertarief in P1 Parking Mathildelaan is €1,40 per 30 minuten. Een parkeerplaats boeken is dus al voordeliger, wanneer u  langer dan 3 uur in één van de parkeergarages parkeert.  

Boek nu voordelig uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Mathildelaan of P1 Parking Kennedyplein is heel eenvoudig. Hieronder vindt je de stappen. 

  • Vul het boekingsformulier in op onze website;
  • Voer het kenteken in zoals dit op de kentekenplaat is weergegeven;
  • Betaal met iDEAL of CreditCard;
  • Na betaling ontvangt u een bevestiging van uw boeking.

U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. Bij een avondboeking kunt u niet eerder dan 18.00 uur inrijden, anders betaalt u het reguliere tarief van €1,40 per 30 minuten. Ook als u een reservering heeft.

Lees hier de recensies van onze parkeerders op onze Facebookpagina!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact